φιεστα 4ετιας κ σωτηριου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την εκδήλωση Κεραμέως σήμερα Δευτέρα 20/2 στις 5μμ στο Μεγαρο Μουσικής (προσυγκέντρωση 4.30μμ στο – πάρκο Ελευθερίας - στο άγαλμα Βενιζέλου)

Σύλλογοι εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) και ΕΛΜΕ της Αθήνας ("Αμαρουσίου", "Σωτηρίου", "Φυλής", "Αριστοτέλης", Α΄Αθηνών, Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας, ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων κλπ) καθώς και αναπληρωτές και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί καλούν σήμερα Δευτέρα 20/2 στις 5μμ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μουσικής, στην εκδήλωση, με θέμα «4 Χρόνια Έργο για την Παιδεία. Αλλαγή Στην Πράξη», που διοργανώνει το γραφείο της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Η προσυγκέντρωση των σωματείων έχει οριστεί για τις 4.30μμ στο πάρκο Ελευθερίας στο άγαλμα του Βενιζέλου, δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής.

Η απόφαση για την κινητοποίηση ελήφθη σε σύσκεψη συντονισμού των εκπαιδευτικών σωματείων την Τετάρτη 15/2 αμέσως μετά τη μεγαλειώδη απεργία και κινητοποίηση στους δρόμους της Αθήνας.

adioristoi

Σύμφωνα με τον Σύλλογο ΠΕ «Αριστοτέλης», οι εκπαιδευτικοί καλούνται να δώσουν μαζικό και μαχητικό παρόν ενάντια στη φιέστα Κεραμέως και Μητσοτάκη και την προσπάθεια διαφήμισης της καταστροφικής αντιεκπαιδευτικής τους πολιτικής της τετραετίας. Όπως αναφέρει στο κάλεσμά του χαρακτηριστικά, «να δείξουμε στην πράξη και να βροντοφωνάξουμε ότι οι εκπαιδευτικοί γύρισαν την πλάτη, δεν υποτάχτηκαν αλλά αντίθετα ακύρωσαν τις προσπάθειες Κεραμέως και κυβέρνησης να επιβάλλουν τις ηλεκτρονικές εκλογές και να παρέμβουν στη λειτουργία των σωματείων, την τηλε-“εκπαίδευση” και την διάλυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, τις κάμερες στην τάξη, την αυτοαξιολόγηση, τις εξετάσεις PISA».

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Τετάρτη, ημέρα πανεκπαιδευτικής πανελλαδικής απεργίας, χιλιάδες εκπαιδευτικοί διαδήλωσαν απαιτώντας «την ανατροπή της αξιολόγησης, της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής και του σχολείου της αγοράς, της ΕΕ και του ΟΟΣΑ», αλλά και της «αντεργατικής πολιτικής της φτώχειας, της ακρίβειας και της απογείωσης της και της εκμετάλλευσης των εργαζόμενων για την κερδοφορία των οικονομικών ελίτ».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 27-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα