Βάσεις Εισαγωγής 2026: Η σχολή που πέρασε μόλις... ένας υποψήφιος

Εκπαίδευση 0

Εκπαιδευτικός πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο για μάθημα στο σπίτι παιδιού με μεταμοσχευμένο συκώτι

Παιδί με μεταμόσχευση στα Χανιά
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βρέθηκε λύση για τον 6χρονο με μεταμοσχευμένο συκώτι στα Χανιά – Εκπαιδευτικοί δήλωσαν διαθεσιμότητα να προσφέρουν εθελοντικά διδασκαλία στο παιδί

Συγκινεί η ιστορία του παιδιού που περίμενε για μήνες μια δασκάλα στο σπίτι, καθώς λόγω χαμηλού ανοσοποιητικού απαγορεύεται -για την ώρα- να φοιτήσει στο σχολείο.

Μιλώντας στο zarpanews.gr η μητέρα του παιδιού, εξέφρασε την ικανοποίησή της, καθώς εδώ και δύο εβδομάδες μία νηπιαγωγός από τα Χανιά μεταβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στο σπίτι της οικογένειας και εισάγει το παιδί στην ύλη του νηπιαγωγείου αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του σχολείου, με στόχο από Σεπτέμβρη με το καλό να μπορέσει να εγγραφεί στο δημοτικό σχολείο.

Η ίδια, μεταφέρει τις ευχαριστίες της τόσο στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας που κατάφερε να δώσει τελικά λύση παρά τις καθυστερήσεις, όσο και στους φορείς του Αποκόρωνα που κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Ειδική αναφορά αξίζει στις εκπαιδευτικούς εκείνες που ήρθαν σε επαφή μαζί της μετά το ρεπορτάζ του zarpanews.gr δηλώντας διαθεσιμότητα να προσφέρουν εθελοντικά διδασκαλία στο παιδί. Όπως σημειώνει η μητέρα του Στέλιου, η προσφορά τους ήταν πραγματικά συγκινητική, ωστόσο αυτό που επιθυμούσε η οικογένεια ήταν να δοθεί θεσμικά λύση όπως το παιδί δικαιούται και ο νόμος ορίζει.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση