Παιδί με μεταμόσχευση στα Χανιά
Βρέθηκε λύση για τον 6χρονο με μεταμοσχευμένο συκώτι στα Χανιά – Εκπαιδευτικοί δήλωσαν διαθεσιμότητα να προσφέρουν εθελοντικά διδασκαλία στο παιδί

Συγκινεί η ιστορία του παιδιού που περίμενε για μήνες μια δασκάλα στο σπίτι, καθώς λόγω χαμηλού ανοσοποιητικού απαγορεύεται -για την ώρα- να φοιτήσει στο σχολείο.

Μιλώντας στο zarpanews.gr η μητέρα του παιδιού, εξέφρασε την ικανοποίησή της, καθώς εδώ και δύο εβδομάδες μία νηπιαγωγός από τα Χανιά μεταβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στο σπίτι της οικογένειας και εισάγει το παιδί στην ύλη του νηπιαγωγείου αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του σχολείου, με στόχο από Σεπτέμβρη με το καλό να μπορέσει να εγγραφεί στο δημοτικό σχολείο.

Η ίδια, μεταφέρει τις ευχαριστίες της τόσο στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας που κατάφερε να δώσει τελικά λύση παρά τις καθυστερήσεις, όσο και στους φορείς του Αποκόρωνα που κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Ειδική αναφορά αξίζει στις εκπαιδευτικούς εκείνες που ήρθαν σε επαφή μαζί της μετά το ρεπορτάζ του zarpanews.gr δηλώντας διαθεσιμότητα να προσφέρουν εθελοντικά διδασκαλία στο παιδί. Όπως σημειώνει η μητέρα του Στέλιου, η προσφορά τους ήταν πραγματικά συγκινητική, ωστόσο αυτό που επιθυμούσε η οικογένεια ήταν να δοθεί θεσμικά λύση όπως το παιδί δικαιούται και ο νόμος ορίζει.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολική Ψυχολογία: ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ αυτό το σεμινάριο

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα