anaplirotes_ekpaideutikoi
Τη στήριξή τους στους εκπαιδευτικούς από το ΚΕΔΑΣΥ, εκφράζει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

Τη στήριξη τους στους εκπαιδευτικούς από το ΚΕΔΑΣΥ, εκφράζει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, αναφορικά με την ΕΔΕ σε βάρος τους που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες. 

«Είμαστε υπέρ της ουσιαστικής αναβάθμισης όλων των δομών της Ειδικής Αγωγής, με όλα τα σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία και χωρίς παρεμβάσεις στο έργο τους, με πρόθεση πάντα την υπεράσπιση και την προστασία των μορφωτικών δικαιωμάτων και των ψυχοσυναιθηματικών αναγκών των παιδιών», αναφέρουν χαρακτηρριστικά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για την ΕΔΕ στις συναδέλφισσες από το ΚΕΔΑΣΥ

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η ΕΔΕ σε βάρος των συναδελφισσών από το ΚΕΔΑΣΥ. Πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα της ΕΔΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας έχει τοποθετηθεί και καταγγείλει τη συγκεκριμένη ΕΔΕ ενώ στηρίζει ολόπλευρα τις συναδέλφισσες. Είμαστε υπέρ της ουσιαστικής αναβάθμισης όλων των δομών της Ειδικής Αγωγής, με όλα τα σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία και χωρίς παρεμβάσεις στο έργο τους, με πρόθεση πάντα την υπεράσπιση και την προστασία των μορφωτικών δικαιωμάτων και των ψυχοσυναιθηματικών αναγκών των παιδιών.

Αναμένουμε τη δικαίωση των συναδελφισσών, τίποτα λιγότερο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
ΕΠΑΛ: Οι 29 ειδικότητες στο Μεταλυκειακό Eτος - Τάξη Μαθητείας το 2026-27
Σε ΦΕΚ οι ειδικότητες που παρέχονται στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας και η συνάφεια με ειδικότητες των ΣΑΕΚ
ΕΠΑΛ: Οι 29 ειδικότητες στο Μεταλυκειακό Eτος - Τάξη Μαθητείας το 2026-27
απθ
Aristotle Innovation Forum: Το ΑΠΘ στο επίκεντρο της καινοτομίας και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ανοίγει τις πόρτες του στην κοινωνία: Ξεκινούν το «ΑΠΘ την Κυριακή» και η «Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ»
Aristotle Innovation Forum: Το ΑΠΘ στο επίκεντρο της καινοτομίας και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης