Σχολές Εμπορικού Ναυτικού
Οι κενές θέσεις υποψηφίων προερχομένων από Γενικά Λύκεια (ΓΕ.Λ.) που προκύψαν θα συμπληρωθούν από υποψήφιους/-ες από τους πίνακες επιλαχόντων αντίστοιχης Κατηγορίας προερχομένων από Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.).

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις https://www.ynanp.gr/ και http://www.hcg.gr/, οι πίνακες εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2022-2023, όπως προβλέπεται από το κεφάλαιο ΙΑ΄ της σχετικής προκήρυξης.

Στις Α.Ε.Ν. εισάγονται συνολικά 1.180 σπουδαστές (780 Πλοίαρχοι, 400 Μηχανικοί)

Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρουσιαστούν για εγγραφή στις Α.Ε.Ν. που έχουν επιτύχει έως και την 24η Αυγούστου 2022, ημέρα Τετάρτη. Όσοι δεν παρουσιασθούν αποκλείονται της εγγραφής τους και οι κενές θέσεις που τυχόν προκύψουν θα καλυφθούν για μια και μόνο φορά από υποψήφιους/-ες από πίνακες επιλαχόντων του  Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 3.2 και 3.3 του άρθρου 2 της Αρ.: 2231.2-6/27352/2022/15-04-2022 Κ.Υ.Α. (Β’ 1922), οι κενές θέσεις υποψηφίων προερχομένων από Γενικά Λύκεια (ΓΕ.Λ.) που προκύψαν θα συμπληρωθούν από υποψήφιους/-ες από τους πίνακες επιλαχόντων αντίστοιχης Κατηγορίας προερχομένων από Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.). Οι εν λόγω πίνακες υποψηφίων προς κάλυψη των προαναφερόμενων κενών θέσεων θα αναρτηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ:

Πίνακας Εισαγομένων Μηχανικών 2022-2023

Πίνακας Εισαγομένων Πλοιάρχων 2022-2023

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοι
Μέλος του ΔΣ ΕΛΜΕ "παράγοντας διευκόλυνσης της εφαρμογής του αντιδραστικού μέτρου του επιθεωρητισμού"
Απέκρυψε από το Δ.Σ της ΕΛΜΕ του οποίου είναι μέλος την πραγματοποίηση τριών αξιολογήσεων στο Λύκειο όπου έχει τη θέση του διευθυντή.
Μέλος του ΔΣ ΕΛΜΕ "παράγοντας διευκόλυνσης της εφαρμογής του αντιδραστικού μέτρου του επιθεωρητισμού"