olme kinitopoiiseis
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
«Επισημαίνουμε ότι για την παροχή τηλεκπαίδευσης, ισχύουν οι αποφάσεις της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 16/10 και η τελευταία  απόφαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ στις 16/01»

«Καμία υποχρέωση παροχής τηλεκπαίδευσης για τους/τις εκπαιδευτικούς», σημειώνει η ΟΛΜΕ, μετά την κήρυξη αργίας σε συγκεκριμένες περιοχές, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Συγκεκριμένα, η ΟΛΜΕ αναφέρει:

«Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για Γενική Αργία αύριο 25/1/2022  σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, για τις περιοχές που πλήττονται από ακραία καιρικά φαινόμενα, καμία υποχρέωση παροχής τηλεκπαίδευσης δεν υφίσταται για τους/τις εκπαιδευτικούς. 

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες περιοχές επισημαίνουμε ότι για την παροχή τηλεκπαίδευσης, ισχύουν οι αποφάσεις της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 16/10/2021 και η τελευταία απόφαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ στις 16/01/2022».

Τι ισχύει για την τηλεκπαίδευση αύριο, Τρίτη

Δεν θα πραγματοποιηθεί αύριοΤρίτη 25/1τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας.

Μετά από επικοινωνία του alfavita.gr με τον γγ του ΥΠΑΙΘ, Αλέξανδρο Κόπτση, διευκρινίζεται ότι: Η απόφαση αφορά όλες τις περιοχές όπου τα σχολεία είναι κλειστά και όχι μόνο τις σχολικές μονάδες των περιοχών για τις οποίες κηρύχθηκε αργία.

Ακόμα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας, Χρήστου Στυλιανίδηοι περιοχές που επλήγησαν και θα ισχύσει αύριο γενική αργία είναι οι Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Σποράδες, Κυκλάδες και Κρήτη.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας:

- Λόγω της κήρυξης γενικής αργίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πατεα
Διεθνής επιτυχία για το Πανεπιστήμιο Πατρών στον παγκόσμιο διαγωνισμό iGEM 2025 - Στις 10 κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως η Patras Medicine
Καινοτόμο ερευνητικό έργο για την παχυσαρκία φέρνει διεθνή διάκριση στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Διεθνής επιτυχία για το Πανεπιστήμιο Πατρών στον παγκόσμιο διαγωνισμό iGEM 2025 - Στις 10 κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως η Patras Medicine
τεμπη
Άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών οι αγρότες - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο του δυστυχήματος
Ιδιαίτερο βάρος είχε η κίνηση των αγροτών να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της σήραγγας των Τεμπών, μια ενέργεια με ισχυρό φορτίο τόσο...
Άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών οι αγρότες - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο του δυστυχήματος
Ναπολέων Μαραβέγιας
ΕΚΠΑ: Στο "τιμόνι" της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου ο Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας
Ο καταξιωμένος ακαδημαϊκός και πρώην Υπουργός αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στο Υπουργείο Ανάπτυξης
ΕΚΠΑ: Στο "τιμόνι" της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου ο Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας