κακοκαιρια ελπισ χιονια αργία
Γενική αργία θα ισχύσει αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω της κακοκαιρίας - Τι ανέφερε ο Χρήστος Στυλιανίδης

Γενική αργία τίθεται σε εφαρμογή για αύριο, Τρίτη, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κυκλάδες και Κρήτη, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας, Χρήστου Στυλιανίδη. Παράλληλα, δεν θα κάνουν τηλεκπαίδευση τα σχολεία στις εν λόγω περιοχές.

Update: Πού δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση αύριο, Τρίτη

Παράλληλα, παραμένουν εγκλωβισμένοι δεκάδες οδηγοί στην Αττική Οδό ενώ το ρεύμα πέφτει σε δεκάδες περιοχές της Ελλάδας.

Παρεμβαίνει ο στρατός στην Αττική Οδό

Όπως έχει γνωστοποιηθεί ο στρατός κατευθύνεται προς την Αττική Οδό προκειμένου να επέμβει και να απεγκλωβίσει τους δεκάδες οδηγούς και τις οικογένειες που βρίσκονται ακινητοποιημένοι εδώ και ώρες  και να τους παρέχει ό,τι χρειάζονται, όπως τρόφιμα ή νερό και όπου είναι εφικτό να τους μετακινήσει στην ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr o απεγκλωβισμός θα γίνει από 6 σημεία

Η κυκλοφορία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αυτή την ώρα έχει ως εξής:

Τα Λεωφορεία και Τρόλει έχουν ακινητοποιηθεί εντελώς ενώ η γραμμή 1 του ΗΣΑΠ  δεν πραγματοποιείται λόγω έντονης χιονόπτωσης.

Το Τραμ στη γραμμή Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος προσωρινός τερματικός σταθμός είναι η στάση Παλαιό Δημαρχείο λόγω πτώσης δέντρου στην εναέρια γραμμή στο Κολυμβητήριο προς Βούλα. Στη γραμμή Πικροδάφνη – Σύνταγμα προσωρινός τερματικός είναι η στάση Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Παρέμβαση της εισαγγελίας για την Αττική Οδό

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της «παρακώλυσης συγκοινωνιών».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΟΠΕΚΕΠΕ
Αποκάλυψη-σοκ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Δήλωναν ελαιώνες μέχρι και εκτός Ελλάδος για να εισπράττουν χιλιάδες ευρώ
Το απίστευτο δίκτυο απάτης με τις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αποκάλυψη-σοκ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Δήλωναν ελαιώνες μέχρι και εκτός Ελλάδος για να εισπράττουν χιλιάδες ευρώ
ηπα
Θρίλερ με τη συμφωνία τερματισμού του πολέμου: Απορρίπτουν οι Ιρανοί τους αμερικανικούς όρους
Τεχεράνη προς Ουάσινγκτον: «Λίστα επιθυμιών και όχι πραγματικότητα» το αμερικανικό μνημόνιο
Θρίλερ με τη συμφωνία τερματισμού του πολέμου: Απορρίπτουν οι Ιρανοί τους αμερικανικούς όρους
ζωη
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νότης Μηταράκης σε μετωπική σύγκρουση: «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»
«Στα άκρα» η κόντρα Κωνσταντοπούλου - Μηταράκη στη Βουλή: Ανταλλαγή πυρών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα πτυχία
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νότης Μηταράκης σε μετωπική σύγκρουση: «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»