Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
εκπαιδευτικοί πορεία 2021 ενάντια στην αξιολόγηση ΟΛΜΕ
Η κίνηση έχει ως σκοπό την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών - Την ιδρυτική διακήρυξη υπογράφουν 229 εκπαιδευτικοί - Τα ονόματα

Νέα κίνηση εκπαιδευτικών, με το όνομα ΜΑΖΙ (Μέτωπο για την Αυτοδιάθεση, τη Ζωή και την Ισότητα) ιδρύθηκε με τη στήριξη 229 υπογραφών προς στιγμήν, ενώ η συλλογή συνεχίζεται. Οπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί, η κίνηση έχει ως σκοπό την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών.

"Οι συνθήκες αναστολής της Δημοκρατίας, η ολοκληρωτική επίθεση στις δυνάμεις της εργασίας και στην νεολαία, η  κατάλυση του Συντάγματος και συνολικά των ατομικών και   κοινωνικών δικαιωμάτων μας υποχρεώνει να αγωνιστούμε για την Ελευθερία", αναφέρουν. Ακολουθεί η ιδρυτική διακήρυξη της νέας κίνησης.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΙΣΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Όχι στο απαρτχάιντ και στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις

Όχι στα υγειονομικά πιστοποιητικά ως μέσο διάκρισης και ελέγχου

Όχι στις αναστολές εργασίας και στην αυθαιρεσία των εργοδοτών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Όχι στον ολοκληρωτισμό

Ο φασισμός δεν θα περάσει

Ένα πλήθος κινήσεων και συσπειρώσεων έχει δημιουργηθεί και πολλαπλασιάζεται στην εκπαίδευση, σε σχολεία, πανεπιστήμια, εργασιακούς, κοινωνικούς και σε πολλούς άλλους χώρους κατά των μέτρων κατηγοριοποίησης των πολιτών, του απαρτχάιντ, του αποκλεισμού και του απόλυτου ελέγχου των πολιτών.

Πολλοί χείμαρροι αυτή τη στιγμή τείνουν να ενωθούν σε ένα μεγάλο ποτάμι.

Είμαστε κομμάτι αυτών των παραπόταμων και των χειμάρρων. Συγκροτούμε πανελλαδική κίνηση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, για να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην κατάλυση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην κατάλυση κάθε έννοιας δικαίου και δημοκρατίας, για να υπερασπιστούμε την ισότητα, την ισονομία, την έννοια του ελεύθερου πολίτη, ζητήματα που μέχρι στιγμής υποβαθμίζονται ή αποσιωπώνται.

Ήδη από το 2010, με την εισαγωγή των μνημονίων, καταλύθηκε σημαντικό κομμάτι της Λαϊκής Κυριαρχίας και του Συντάγματος. Τα μνημόνια μονιμοποιήθηκαν και οδήγησαν στην αιμορραγία του ελληνικού λαού και, κυρίως, της νεολαίας.

Από τον Μάρτιο του 2020, ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή καταστροφικών, αντιφατικών και παράλογων μέτρων, με πρόφαση την υγεία, που στοχεύουν : α) στην κατάργηση των ατομικών και συλλογικών – πολιτικών δικαιωμάτων β) στην διάρρηξη του κοινωνικού ιστού και την απορρύθμιση της κοινωνίας γ) στην οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση του πολίτη δ) στον απόλυτο έλεγχο του ατόμου

Έτσι, με πρόσχημα την υγεία, η κυβέρνηση επέβαλε την απαγόρευση των πολιτικών συναθροίσεων και έφτασε μέχρι τον έλεγχο της αναπνοής των πολιτών.

Από το αρχικό νεοφιλελεύθερο «δόγμα» της ατομικής ευθύνης σταδιακά μας κατευθύνουν στον απόλυτο ψηφιακό έλεγχο του πληθυσμού, όπου το πρόσωπο καταργείται. Η ψηφιοποίηση του ελέγχου του πληθυσμού μέσω των πιστοποιητικών θα εξελιχτεί με ταχύτητα που θα θυμίζει την έκρηξη του Βεζούβιου και την καταστροφή της Πομπηίας.

Η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, μετέτρεψε τα νοσοκομεία αποκλειστικά σε μονάδες covid, αποκλείοντας από αυτά πολίτες με άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Η αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών και η έλλειψη προσωπικού, η διασπορά του ιού στους εμβολιασμένους εργαζόμενους, αποδεικνύουν ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η υγεία αλλά η καταστρατήγηση του δικαιώματος στην εργασία και η ιδιωτικοποίηση της υγείας. Αρχή ιδιωτικοποίησης είναι και η πληρωμή των υποχρεωτικών ράπιντ τεστ από τους εργαζόμενους.

Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και η απαραίτητη εν επιγνώσει συναίνεση στις ιατρικές πράξεις καταλύεται μέσα από άμεσους ή έμμεσους εκβιασμούς και απειλές.

Η κυβέρνηση προχωρά σε περιορισμό των κοινωνικών εκδηλώσεων και των μετακινήσεων των πολιτών, επιβάλλοντας πρόστιμα, ενώ συγχρόνως εμπαίζει τους πολίτες, στοιβάζοντάς τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στις σχολικές αίθουσες.

Το δικαίωμα στην απεργία και η διαμαρτυρία των πολιτών «ποινικοποιείται». Η καταστολή γενικεύεται. Με την πρόσφατη ΚΥΑ, όπου ο «ένας ελέγχει τον άλλον», οδηγούμαστε στον κοινωνικό κανιβαλισμό και ξεφεύγουμε από κάθε έννοια συντεταγμένης κοινωνίας. Είναι αδιανόητο να μπορεί ο οποιοσδήποτε ιδιώτης να ασκεί δημόσια εξουσία (έλεγχο ταυτοπροσωπίας).

Η τρομοκρατία της προπαγάνδας των μέσων μαζικής ενημέρωσης συμπληρώνεται από αστυνομικά μέτρα, που μεταμφιέζονται σε υγειονομικά, τα οποία όχι μόνο δεν αποδίδουν, αλλά επιφέρουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα έκτακτα μέτρα συνεχώς βαθαίνουν και η έκτακτη κατάσταση μονιμοποιείται. Ο αρχικός φόβος των πολιτών για την υγεία τους μετατρέπεται σε τρόμο για τα πρόστιμα καιγια την απώλεια της εργασίας τους.

Η αναζήτηση της αλήθειας και η ελεύθερη έκφραση διώκονται. Οι αποφάσεις των «ακαταδίωκτων» γίνονται δόγματα. Υπονομεύεται η ελευθερία σκέψης και συνείδησης και τα θρησκευτικά δικαιώματα καταπατώνται. Οι παραδόσεις του λαού που έχουν ζυμωθεί με την λαϊκή συνείδηση ξεριζώνονται βίαια και η πνευματικότητα αποστειρώνεται.

Ο διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αποτελεί ένα ιδιόμορφο απαρτχάιντ. Στην εργασία και στην κοινωνική ζωή γίνονται υποχρεωτικοί διαγνωστικοί έλεγχοι σε ανεμβολίαστους πολίτες, την ώρα που οι εμβολιασμένοι πολίτες νοσούν και μεταδίδουν χωρίς να ελέγχονται από κανέναν. Νομιμοποιείται ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων φοιτητών από τα πανεπιστήμια, υποστηρίζονται οι παράνομες απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Τα υγειονομικά πιστοποιητικά είναι εργαλεία ελέγχου και κοινωνικού αποκλεισμού, χωρίς να πιστοποιούν την υγεία των πολιτών.

Η ασυδοσία της κυβέρνησης φτάνει μέχρι το σημείο να αποκλείει τους ανεμβολίαστους πολίτες από τις συναθροίσεις και συλλογικές διαδικασίες (συγκεντρώσεις γονέων και κηδεμόνων, συνελεύσεις, σεμινάρια), αν και αποτελούν το πλήρως ελεγμένο τμήμα του πληθυσμού, μέσω των επαναλαμβανόμενων διαγνωστικών ελέγχων.

Στο χώρο της Παιδείας,ένας πλήρης φασιστικός ανορθολογισμός επικρατεί. Το self test αποτελούσε ασφαλές μέτρο για όλους την περσινή χρονιά. Φέτος, συνεχίζει να αποτελεί ασφαλές μέτρο για τους μαθητές, ενώ συγχρόνως απαιτείται rapid test για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς και κανένας έλεγχος για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.

Τα τμήματα των 27 (και πλέον) μαθητών δεν σπάνε, αντίθετα γίνονται συγχωνεύσεις και άλλων τμημάτων.

Το Υπουργείο προωθεί την αντιπαιδαγωγική τηλεκπαίδευση, χωρίς να ενδιαφέρεται για την μάθηση και την ψυχική υγεία των παιδιών μας.

Με το edupass ο μαθητής και ο εκπαιδευτικός παραχωρούν τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα, κωδικοποιούνται, ελέγχονται πλήρως, εξαρτώμενοι από μια ψηφιακή ένδειξη για την παρουσία τους ή όχι στο σχολείο.

Ο δημόσιος χαρακτήρας του σχολείου υπονομεύεται. Η αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων με την κατηγοριοποίηση των σχολείων και την μετατροπή τους σε «σχολεία- επιχειρήσεις» καθιστά σαφές ότι η κυβέρνηση διαμορφώνει το πλαίσιο για την υποχρηματοδότηση των σχολείων και την λειτουργία τους με όρους της αγοράς.

Η οικονομία της χώρας έχει καταρρεύσει. Η πολιτική επιδομάτων επιβίωσης προς τους επαγγελματίες και εργαζομένους λόγω των «τυφλών» και παρατεταμένων lockdown, αντιστρέφεται σε μαζική πτώχευση του λαού. Οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί θα γενικευτούν.

Σε διεθνές επίπεδο, οι δυνάμεις των ελίτ, κερδίζουν μια πρωτοφανή μάχη απέναντι στην εργασία και στην δημοκρατία,  που έχει τη βιαιότητα μιας νέας  «πρωταρχικής συσσώρευσης». Τα δημοκρατικά δικαιώματα στη Δύση καίγονται. Η τηλεργασία ως μέθοδος ολοκληρωτικού ελέγχου και πλήρους απομόνωσης των εργαζομένων, αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο, όπως και η συγκεντροποίηση κεφαλαίου και επιχειρήσεων, καθώς και τα κέρδη πολλών πολυεθνικών και συγκεκριμένων κλάδων.  

Ως παιδαγωγοί, γονείς,πολίτες και ως άνθρωποι είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενάντια στον αυταρχισμό και την επιβολή της νέας μη κανονικότητας.

Είμαστε αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι οι νέες υποχρεωτικότητες και ο αυταρχισμός αφορά όλους μας, ότι ο διαχωρισμός των πολιτών δημιουργείται σκόπιμα, ότι η αρχική επίθεση σε ένα μέρος των πολιτών (των «νέων μαύρων προβάτων» της κοινωνίας) γενικεύεται σταδιακά και ότι με πολλούς τρόπους ο κάθε πολίτης μπορεί να βρεθεί στην «άλλη πλευρά». Είμαστε αντίθετοι με την αντισυνταγματική διάκριση των πολιτών, με την οποία η κοινωνία μας μεταβάλλεται σε ρατσιστική και ολοκληρωτική κοινωνία.

Είμαστε ο κοινωνικός χώρος που θα αντισταθεί και θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο την Δημοκρατία, τις δυνάμεις της ελευθερίας και της εργασίας. Είμαστε αυτοί που θα στηρίξουμε τον αγώνα κάθε επαγγελματικού κλάδου, κοινωνικής ομάδας και προσώπου.

H κίνησή μας δεν εντάσσεται σε κανένα πολιτικό σχήμα ή κόμμα.

Αγωνιζόμαστε για την αυτοδιάθεση του σώματος και της ζωής μας, ενάντια σε κάθε υποχρεωτικότητα, διάκριση και καταναγκασμό που επιβάλλεται από την εξουσία, δήθεν εξ ονόματος της επιστήμης, την ίδια ώρα που καταργείται η ουσία της επιστήμης, που είναι η αμφισβήτηση, ο διάλογος και η έρευνα.

Υπερασπιζόμαστε το Αυτεξούσιο της ανθρώπινης ύπαρξης ως απαραβίαστη αξία και δεν συναινούμε στην ύβρη που διαπράττεται. Η ζωή και, ακόμη περισσότερο, η ζωή των παιδιών μας έχει αξία.

Αγωνιζόμαστε για την ίδια την ζωή.

Διεκδικούμε και απαιτούμε:

  • Την κατάργηση της υποχρεωτικότητας (άμεσης και έμμεσης) ιατρικών πράξεων

  • Το τέλος των διακρίσεων ανάμεσα στους πολίτες

  • Την κατάργηση των πιστοποιητικών κατηγοριοποίησης και ελέγχου των πολιτών

  • Υγειονομικά και όχι αστυνομικά μέτρα. Δημόσια υγεία. Αναβάθμιση της νοσοκομειακής περίθαλψης και συγκρότηση πρωτοβάθμιας υγείας. Δωρεάν τεστ για όλους.

  • Κατάργηση του νόμου Κεραμέως. Οι αποφάσεις στους συλλόγους διδασκόντων. Όχι στην αξιολόγηση που προωθεί η κυβέρνηση. Όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων.

  • Ποιοτική, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, βασισμένη στις αξίες της ελευθερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, που θα συμβάλλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας, στην κριτική σκέψη και τη δημιουργία ελεύθερων και υπεύθυνων πολιτών.

Την Ιδρυτική Διακήρυξη υπογράφουν οι παρακάτω παιδαγωγοί:

 

Επώνυμο

Όνομα

Ειδικότητα

Νομός

1

Αγγελάκης

Γρηγόρης

ΠΕ80

Καβάλας

2

Αδαμοπούλου

Αθηνά

ΠΕ79.01

Αχαΐας

3

Αθανασούλα

Ελένη

ΠΕ81

Χαλκιδικής

4

Αναγνώστου

Μαρία

ΠΕ70

Σερρών

5

Αναστασίου

Στυλιανός

ΠΕ86

Αιτωλοακαρνανίας

6

Ανδρεόπουλος

Δημήτρης

ΠΕ88.05

Αχαΐας

7

Αντωνάτου

Μαρία

ΠΕ79.01

Αχαΐας

8

Αντωνοπούλου

Βασιλική

ΠΕ60

Θεσσαλονίκης

9

Αποστολίδου

Όλγα

ΠΕ01

Βοιωτίας

10

Αραχωβίτου

Ελένη

ΠΕ83

Αχαΐας

11

Αυγουστάτου

Μαρία

ΠΕ11

Κεφαλληνίας

12

Βαγιόπουλος

Κωνσταντίνος

ΠΕ03

Αττικής

13

Βαμβακερός

Τριαντάφυλλος

ΠΕ80

Εβρου

14

Βαράτη

Κυριακή

ΠΕ 07

Δράμας

15

Βαρσαμίδου

Μαρία

ΠΕ01

Αιτωλοακαρνανίας

16

Βαφειάδου

Κωνσταντία

ΠΕ87.09

Σερρών

17

Βελαώρα

Βασιλική

ΠΕ60

Αττικής

18

Βελησσαρίου

Καλλιόπη

ΠΕ87.03

Αττικής

19

Βεργή

Στυλιανή

ΠΕ06

Αττικής

20

Βλαχογιάννη

Μαρία

ΠΕ06

Αχαΐας

21

Βλαχολιά

Μαρία-Παναγιώτα

ΠΕ04.02

Λακωνίας

22

Βλάχου

Χαραλαμπία

ΠΕ06

Βοιωτίας

23

Βουλμε

Σοφία

ΤΕ01.19

Καβάλας

24

Γαβριήλ

Κωνσταντίνος

ΠΕ 80

Ηλείας

25

Γεωργιάδης

Χρήστος

ΠΕ06

Αττικής

26

Γεωργίου

Μαίρη

ΠΕ11

Αττικής

27

Γιακομίδης

Σωτήριος

ΠΕ86

Ευβοίας

28

Γιαλαγκολίδου

Μαρία

ΠΕ02

Αττικής

29

Γιαλή

Σοφία

ΠΕ70

Αχαΐας

30

Γιαννακάκη

Μαρίνα-Στεφανία

ΠΕ70

Αττικής

31

Γιαννακοπούλου

Μαρία

ΠΕ60

Αχαΐας

32

Γκίκας

Αθανάσιος

ΠΕ03

Αττικής

33

Γκιντιδου

Ελένη

ΠΕ02

Θεσσαλονίκης

34

Γκλαβάκη

Αθανασία

ΠΕ01

Θεσσαλονίκης

35

Γκόγκα

Δήμητρα

ΠΕ60

Αττικής

36

Γκόκας

Ιωάννης

ΠΕ70

Άρτας

37

Γκοτσοπούλου

Μαρία

ΠΕ70

Αχαΐας

38

Γκουρβέλος

Παναγιώτης

ΠΕ01

Αχαΐας

39

Γούγουλα

Αντωνία

ΠΕ11

Αττικής

40

Γούσιου

Μαρία

ΠΕ87.02

Θεσσαλονίκης

41

Γραμμένου

Εμμανουλία

ΠΕ70

Θεσσαλονίκης

42

Γράμπας

Κωνσταντίνος

ΠΕ79.01

Αττικής

43

Γρατσία

Έλλη

ΠΕ70

Αττικής

44

Γρηγοριάδης

Συμεών

ΠΕ06

Μαγνησίας

45

Δάμπαση

Αικατερίνη

ΠΕ11

Αττικής

46

Δάρας

Αλέξανδρος

ΠΕ80

Ιωαννίνων

47

Δάρατζη

Κωνσταντία-Χριστίνα

ΠΕ80

Σερρών

48

Δάρλας

Δημήτριος

ΠΕ11

Ευβοίας

49

Δημάδης

Ιωάννης

ΠΕ11

Ηρακλείου

50

Δημητρούλη

Ελένη

ΠΕ80.01

Αχαΐας

51

Δημόπουλος

Δημήτριος

ΠΕ04.04

Αττικής

52

Δικταπάνης

Κωνσταντίνος

ΠΕ86

Δράμας

53

Ελευθεριάδου

Σουμέλα

ΠΕ70

Σερρών

54

Έξαρχος

Γεώργιος

ΠΕ02

Άρτας

55

Ζαφειρόπουλος

Ανδρέας

ΠΕ01

Αχαΐας

56

Ζησος

Πρωιος

ΠΕ08

Λέσβου

57

Ζουλινάκη

Ευαγγελία

ΠΕ70

Αττικής

58

Θεοδωρής

Μιχαήλ

ΠΕ86

Βοιωτίας

59

Ιωαννίδης

Χρήστος

ΠΕ03

Αχαΐας

60

Ιωάννου

Σωτήρης

ΠΕ02

Αττικής

61

Καλαϊτζίδης

Ἰωάννης

ΠΕ90

Θεσσαλονίκης

62

Καλαμάρα

Σοφία

ΠΕ11

Κοζάνης

63

Καμπούρη

Σοφία

ΠΕ60

Θεσσαλονίκης

64

Καπέτα

Γλυκερία

ΠΕ70

Πιερίας

65

Κάππου

Ελένη

ΠΕ11

Αττικής

66

Καραγιάννη

Μαρία

ΠΕ07

Κεφαλληνίας

67

Καραδήμου

Αυγερινή

ΠΕ60

Δράμας

68

Καραΐσκος

Kώστας

ΠΕ03

Ροδόπης

69

Καρακασίδου

Μυροφόρα

ΠΕ03

Πέλλας

70

Καρβούνη

Ελένη

ΠΕ01 και ΠΕ02

Αττικής

71

Καρράς

Βασίλειος

ΠΕ04.05

Κορινθίας

72

Κασάπη

Φωτεινή

ΠΕ81

Σερρών

73

Κασμερίδης

Νικόλαος

ΠΕ80

Δράμας

74

Κάσση

Κυριακή

ΠΕ91.01

Αττικής

75

Κάσσης

Δημήτριος

ΠΕ06

Αττικής

76

Κασσιανού

Ζωίτσα

ΠΕ02

Αχαΐας

77

Κατσαβού

Καίτη

ΠΕ87.02

Θεσσαλονίκης

78

Κατσαρού

Κωνσταντίνα

ΠΕ01

Καβάλας

79

Κατσιαούνη

Συραγώ

ΠΕ25

Κοζάνης

80

Κέφαλου

Μαρία

ΠΕ04.04

Αχαΐας

81

Κίγκας

Χρήστος

ΠΕ87.01

Ιωαννίνων

82

Κλαρουδα

Αικατερίνη

ΠΕ60

Βοιωτίας

83

Κλωνής

Λεωνίδας

ΠΕ88.02

Αχαΐας

84

Κοζιώρης

Ιωάννης

ΠΕ 79.01

Αχαΐας

85

Κόρδα

Ευαγγελία

ΠΕ02

Αττικής

86

Κορδάτου

Μαρίνα

ΠΕ02

Άνδρου

87

Κοτσά

Αθανασία

ΠΕ02

Αχαΐας

88

Κότσαλη

Ανθή

ΠΕ06

Αχαΐας

89

Κουγιουμτζόγλου

Δημήτριος

ΠΕ02

Καβάλας

90

Κουμπή

Μερόπη

ΠΕ05

Καβάλας

91

Κουρκουμέλη

Γερασιμίνα

ΠΕ08

Αχαΐας

92

Κούρτογλου

Μάρθα

ΠΕ04.04

Σερρών

93

Κυδωνιάτου

Πηνελόπη

ΠΕ70

Λέσβου

94

Κυριακοπούλου

Τατιανή

ΠΕ11

Αττικής

95

Κωσταγιαννακοπούλου

Μαρία

ΠΕ79.01

Αττικής

96

Κωστακοπούλου

Ευαγγελία

ΠΕ07

Ηρακλείου

97

Λαμπρινού

Ευαγγελία

ΠΕ03

Εβρου

98

Λαμπροπούλου

Αναστασία

ΠΕ86

Αιτωλοακαρνανίας

99

Λαμπροπούλου

Αναστασία

ΠΕ86

Αιτωλοακαρνανίας

100

Λιότσιος Βασίλης

Βασίλης

ΠΕ80

Κυκλάδων

101

Λουκόπουλος

Βασίλειος

ΠΕ08

Αιτωλοακαρνανίας

102

Λυκουρίνα

Αυγουστίνα

ΠΕ91.02

Ηρακλείου

103

Λυμπεροπούλου

Χαρίκλεια

ΠΕ79.01

Αχαϊας

104

Μαγγενάκης

Αριστείδης

ΠΕ 88.04

Σερρών

105

Μάγκου

Ιουλία

ΠΕ82

Θεσσαλονίκης

106

Μαλλιαρού

Μαρία

ΠΕ70

Βοιωτίας

107

Μαμάκος

Ιωάννης

ΠΕ03

Αττικής

108

Μαμάκου

Μαρία

ΠΕ11

Αττικής

109

Μαμασούλας

Χρήστος

ΠΕ04.04

Αιτωλοακαρνανίας

110

Μανίκας

Βασίλειος

ΠΕ02

Κεφαλληνίας

111

Μανώλη

Κανέλλα

ΠΕ01

Λακωνίας

112

Μαραγκού

Ιωάννα

ΠΕ81

Αχαΐας

113

Μαστρογιάννη

Ανδρομάχη

ΠΕ70

Αιτωλοακαρνανίας

114

Μαυρίδου

Ιουλία

ΠΕ06

Σερρών

115

Μαυρομμάτη

Όλγα

ΠΕ60

Κέρκυρας

116

Μερτζανίδου

Δέσποινα

ΠΕ 04.04

Κορινθίας

117

Μηνάογλου

Κωνσταντίνος

ΠΕ 70

Χαλκιδικής

118

Μητούδη

Μαρία

ΠΕ60

Ροδόπης

119

Μητρέλη

Γεωργία

ΠΕ11

Αχαΐας

120

Μιντιλογλίτη

Κωνσταντίνα

ΠΕ79.01

Αχαΐας

121

Μιστριώτης

Δημήτριος

ΠΕ 08

Λέσβου

122

Μίχου

Κατερίνα

ΠΕ05

Αχαΐας

123

Μονιάκη

Χρυσούλα

ΠΕ60

Χανίων

124

Μουρμούρα

Αικατερίνη

ΠΕ07

Θεσσαλονίκης

125

Μουρτά

Παρασκευή

ΠΕ70

Αχαΐας

126

Μούσκουρης

Βασίλης

ΠΕ79.01

Λέσβου

127

Μπαλλα

Ιωάννα

ΠΕ06

Αττικής

128

Μπαλλή

Χαρίκλεια

ΠΕ02

Αττικής

129

Μπαλτζή

Στυλιανή

ΠΕ60

Αττικής

130

Μπαμπαλή

Αλεξάνδρα

ΠΕ60

Βοιωτίας

131

Μπαμπατζιάνη

Χρυσούλα

ΠΕ86

Θεσσαλονίκης

132

Μπατζιάκας

Γιώργος

ΠΕ81

Αττικής

133

Μπεκιάρη

Όλγα

ΠΕ87.01

Αττικής

134

Μπένος

Σπυρίδων

ΠΕ 11

Αττικής

135

Μπουργάνη

Βασιλική

ΠΕ70

Αιτωλοακαρνανίας

136

Μπούσια

Φωτεινή

ΠΕ82

Αχαΐας

137

Μποχώτης

Φώτιος

ΠΕ70

Σερρών

138

Νικολάου

Ελένη

ΠΕ06

Αχαΐας

139

Νικολοπούλου

Αριστέα

ΠΕ88

Αχαΐας

140

Νταριβιανάκη

Άννα Κλαούντια

ΠΕ25

Θεσσαλονίκης

141

Ξυφάρη

Αναστασία

ΠΕ01

Χανίων

142

Παγκάλου

Θεοδώρα

ΠΕ78

Καβάλας

143

Παϊσίου

Γλυκερία

ΠΕ70

Αιτωλοακαρνανίας

144

Παναγόπουλος

Βασίλης

ΠΕ86

Ευρυτανίας

145

Παναγοπούλου

Γρηγορία

ΠΕ07

Δράμας

146

Παπαγεωργίου

Ειρήνη

ΠΕ87.02

Ιωαννίνων

147

Παπαγιαννάκη

Παρασκευούλα

ΠΕ11

Αττικής

148

Παπαδημητρίου

Λευτέρης

ΠΕ79

Λακωνίας

149

Παπαδημητρίου

Μαίρη

ΠΕ11

Αττικής

150

Παπαδιαμαντοπούλου-Μαγδαληνού

Μυρσίνη

ΠΕ70

Ηλείας

151

Παπαδόπουλος

Αθανάσιος

ΠΕ07

Βοιωτίας

152

Παπαδοπούλου

Άννα

ΠΕ04.04

Αχαΐας

153

Παπαδοπούλου

Μαρία

ΠΕ02

Δράμας

154

Παπαζάνη

Αγγελική

ΠΕ02

Αττικής

155

Παπαϊωάννου

Ευγενία

ΠΕ79.01

Αττικής

156

Παπακωνσταντίνου

Αναστασία

ΠΕ78

Θεσσαλονίκης

157

Παπανικολάου

Αναστασία

ΠΕ70

Χαλκιδικής

158

Παπασταθάκη

Παναγιώτα

ΠΕ79.01

Λακωνίας

159

Παπουλής

Κωνσταντίνος

ΠΕ81

Αττικής

160

Παππά

Αμαλία

ΠΕ60

Βοιωτίας

161

Παππάς

Κώστας

ΠΕ83

Αττικής

162

Παππάς

Κωνσταντίνος

ΠΕ83

Αττικής

163

Πασχαλίδου

Μαρία

ΠΕ78

Θεσσαλονίκης

164

Παυλίδη

Μαρία

ΠΕ07

Αττικής

165

Πεγκλιδου

Μαρία

ΠΕ02

Θεσσαλονίκης

166

Περβανίδου

Παναγιώτα

ΠΕ04.01

Δράμας

167

Περδικάκη

Λεμονιά

ΠΕ06

Πιερίας

168

Πεχτελιδου

Αναστασία

ΠΕ04.04

Ξάνθης

169

Πολυχρονόπουλος

Παναγιώτης

ΠΕ70

Λευκάδας

170

Πρόγκα

Ελένη

ΠΕ03

Αχαΐας

171

Προγούλης

Νίκος

ΠΕ80

Λακωνίας

172

Πρόιτση

Πετρούλα

ΠΕ70

Κεφαλληνίας

173

Ρακιτζής

Επαμεινώνδας

ΠΕ03

Καβάλας

174

Σαββίδου

Μαρία

ΠΕ02

Δράμας

175

Σαλούπη

Φωτεινή

ΠΕ70

Ροδόπης

176

Σαρακίνη

Κονδύλω

ΠΕ60

Αχαΐας

177

Σιούλη

Μαρία

ΠΕ02

Ιωαννίνων

178

Σίτα

Αποστολία

ΠΕ02

Αχαΐας

179

Σκιώτη

Ματίνα

ΠΕ70

Αχαΐας

180

Σκλαβούνος

Παντελής

ΠΕ79.01

Αττικής

181

Σουλιμέτσης

Δημοσθένης

ΠΕ82

Καρδίτσας

182

Σπύρου

Σοφία

ΠΕ78

Θεσσαλονίκης

183

Σταθάτου

Ροδαμάνθη

ΠΕ11

Κεφαλληνίας

184

Σταυροπούλου

Σταυρούλα

ΠΕ60

Αχαΐας

185

Στρύφων

Αλέξανδρος

ΠΕ11

Θεσσαλονίκης

186

Σύρου

Γεωργία

ΠΕ60

Βοιωτίας

187

Τζαβάρας

Πάνος

ΠΕ 84

Αχαΐας

188

Τζελιτζόγλου

Καλλιόπη

ΠΕ60

Δράμας

189

Τζιβένης

Χρήστος

ΠΕ03

Καβάλας

190

Τζιόβα

Πολυξένη

ΠΕ 88.04

Αιτωλοακαρνανίας

191

Τσαβαρής

Παχώμιος

ΠΕ01

Λέσβου

192

Τσαλίκογλου

Νικολέττα

ΠΕ01

Δράμας

193

Τσάμη

Νεκταρία

ΠΕ71

Σερρών

194

Τσάμπρα

Αναστασία

ΠΕ60

Νάξου

195

Τσεκούρα

Κωνσταντίνα

ΠΕ60

Αχαΐας

196

Τσέλιος

Διονύσιος

ΠΕ88.02 και ΠΕ04.02

Αχαΐας

197

Τσεπενέκας

Παναγιώτης

ΠΕ81

Αττικής

198

Τσερώνη

Καλλιρρόη

ΠΕ80

Λακωνίας

199

Τσορτανίδης

Δημήτριος

ΠΕ11

Κυκλάδων

200

Τσουγκράνης

Κώστας

ΠΕ03

Θεσσαλονίκης

201

Τσουκαλά

Σπυριδούλα

ΠΕ60

Αχαΐας

202

Τσούλου

Αριστέα

ΠΕ02

Αττικής

203

Τσώνης

Κωνσταντίνος

ΠΕ86

Βοιωτίας

204

Τσώνου

Ελένη

ΠΕ70

Αττικής

205

Τυχόλα

Ελένη

ΠΕ06

Δράμας

206

Υδραίου

Μαρία

ΠΕ02

Αττικής

207

Φαϊτατσίδου

Σουλτάνα

ΠΕ60

Ξάνθης

208

Φανουργιάκη

Ερωφίλη

ΠΕ06

Δωδεκανήσου

209

Φαρφαρατζή

Δέσποινα

ΠΕ02

Ευρυτανίας

210

Φέκας

Χρήστος

ΠΕ88.04

Θεσσαλονίκης

211

Φιλιπποπούλου

Σοφία

ΠΕ70

Ευβοίας

212

Φουσέκη

Ιωάννα

ΠΕ70

Μεσσηνίας

213

Φρατζεσκάκη

Σταυρούλα

ΠΕ04.01

Αττικής

214

Φύτρου

Εμμανουέλα

ΠΕ60

Αττικής

215

Χαλάτση

Ελένη

ΠΕ60

Αιτωλοακαρνανίας

216

Χαντζή

Ισμήνη

Θεατρολόγος

Αττικής

217

Χαραλαμποπούλου

Λουκία

ΠΕ60

Βοιωτίας

218

Χαρτίου

Γεωργία

ΠΕ02

Σερρών

219

Χατζή

Πετρούλα

ΠΕ06

Γρεβενών

220

Χατζηαποστόλου

Παρασκευή

ΠΕ70

Αττικής

221

Χατζηβασιλειάδου

Σουλτάνα

ΠΕ07

Αττικής

222

Χατζηλιάδου

Όλγα

ΠΕ60

Καβάλας

223

Χατζουρίδου

Άννα

ΠΕ78

Σερρών

224

Χριστοπούλου

Βασιλική

ΠΕ06

Αττικής

225

Χριστοπούλου

Αγνή

ΠΕ11

Καστοριάς

226

Χριστοπούλου

Μαρία (Μαρίζα)

ΠΕ06

Αχαΐας

227

Χρονοπούλου

Χαρίκλεια

ΠΕ02

Αχαΐας

228

Χύτα

Μαρία

ΠΕ06

Τρικάλων

229

Ψωμιάδου

Ευαγγελία

ΠΕ60

Θεσσαλονίκης

 

Η συλλογή υπογραφών για την ιδρυτική διακήρυξη συνεχίζεται στο e-mail του Μ.Α.Ζ.Ι. [email protected]

Πρωτοβουλία εκπαιδευτικών Μ.Α.Ζ.Ι.: https://mazi-kinisi.blogspot.com/

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΦΚΑ: Έρχονται 700 νέες μόνιμες προσλήψεις με 7.000 ευρώ το μήνα

Νέο ΜΗΤΡΩΟ επιμελητών Βρεφών, Νηπίων, Παιδιών - Χιλιάδες οι προσλήψεις

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Απίστευτη καταγγελία! Ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ έπαιρνε τηλέφωνο εκπαιδευτικούς για να κάνουν τηλεκπαίδευση!
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ σε εκπαιδευτικούς κατόπιν αναφοράς γονέα του σχολείου
Απίστευτη καταγγελία! Ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ έπαιρνε τηλέφωνο εκπαιδευτικούς για να κάνουν τηλεκπαίδευση!
ΠΑΣΑΔ: Voucher 200€ στα σχολεία ανάλογα με το πλήθος των εκπαιδευτικών
Αντιπρόταση ΠΑΣΑΔ για τα τα voucher των 200€ - «Να δοθούν αθροιστικά σε κάθε σχολείο και ανάλογα με το πλήθος των εκπαιδευτικών»
ΠΑΣΑΔ: Voucher 200€ στα σχολεία ανάλογα με το πλήθος των εκπαιδευτικών
τηλεκπαίδευση
Εκπαιδευτικοί: Φτάνει με την «καραμέλα» της τηλεκπαίδευσης - Μέτρα για ανοιχτά σχολεία τώρα
«Φτάνει πια με την "καραμέλα" της τηλεκπαίδευσης! Τηλεκπαίδευση στην πανδημία, στις καταλήψεις, στο σεισμό, στην κακοκαιρία, σε αναρρωτική άδεια...
Εκπαιδευτικοί: Φτάνει με την «καραμέλα» της τηλεκπαίδευσης