Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
νηπιαγωγός, μολύβια
Καταγγελία της Αγωνιστικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Καλαμαριάς: Ο Δήμος Καλαμαριάς που ακκίζονταν ότι είχε βρει στεγαστική λύση εκτός σχολικών προαυλίων αφήνει τις νέες σχολικές μονάδες να κάνουν… αγιασμό χωρίς νερό και ρεύμα

Νέα νηπιαγωγεία Καλαμαριάς: Χωρίς νερό και ρεύμα αφήνει τις νέες σχολικές μονάδες ο Δήμος Καλαμαριάς, όπως καταγγέλλει σε σχετική ανακοίνωση η  Αγωνιστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Καλαμαριάς. 

«Μόνο οργή και αγανάκτηση σε εκπαιδευτικούς και γονείς μπορεί να προκαλέσει η δημιουργία των νέων σχολικών μονάδων που απορρόφησαν τις εγγραφές  των παραρτημάτων νηπιαγωγείων που δημιουργήθηκαν πέρυσι για να στεγάσουν τα νήπια ύστερα από τη γενίκευση της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι ενώ ο «Δήμος Καλαμαριάς ακκίζονταν ότι είχε βρει στεγαστική λύση  εκτός σχολικών προαυλίων (τι λύση , κάποια ευπρεπισμένα κίμπο-κουτιά με ημερομηνία λήξης!) αφήνει τις νέες σχολικές μονάδες  να κάνουν… αγιασμό χωρίς νερό, ρεύμα (να μη μιλήσουμε για υλικά καθαρισμού αφού δεν υπάρχει το βασικότερο το… νερό!). Και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Μόνο οργή και αγανάκτηση σε εκπαιδευτικούς και γονείς μπορεί να προκαλέσει η δημιουργία των νέων σχολικών μονάδων που απορρόφησαν τις εγγραφές  των παραρτημάτων νηπιαγωγείων που δημιουργήθηκαν πέρυσι  για να στεγάσουν τα νήπια ύστερα από τη γενίκευση της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής,

Ο Δήμος Καλαμαριάς που ακκίζονταν ότι είχε βρει στεγαστική λύση  εκτός σχολικών προαυλίων (τι λύση , κάποια ευπρεπισμένα κίμπο-κουτιά με ημερομηνία λήξης!) αφήνει τις νέες σχολικές μονάδες  να κάνουν… αγιασμό χωρίς νερό, ρεύμα (να μη μιλήσουμε για υλικά καθαρισμού αφού δεν υπάρχει το βασικότερο το… νερό!). Και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας!

Ο κυβερνητικός δήμος συμπλέοντας απόλυτα με τη γραμμή της κυβέρνησης και της περιφέρειας ετοιμάζεται μάλιστα να κάνει… εγκαίνια σε ένα από αυτά που βρίσκεται στην περιοχή της Κρήνης- Αρετσούς!  «Κυκλοφορεί» μάλιστα η φήμη πως θα παραβρίσκονται και υπουργοί και ίσως και Η … Υπουργός!

Αποτελεί πρόκληση πρώτου μεγέθους σε μία εποχή που επιχειρείται να εφαρμοστεί η κακόφημη αξιολόγηση και οι μετρήσεις «αποδοτικότητας» κάθε είδους μαζί με το στήσιμο ενός πανάκριβου αξιολογικού μηχανισμού, να αρχίζει η σχολική χρονιά με τέτοιες τραγικές προϋποθέσεις από κάθε άποψη!

Εντύπωση προκαλεί η παντελής απουσία του σωματείου της πρωτοβάθμιας στην Καλαμαριά που ούτε έχει επισκεφτεί τα εν λόγω νηπιαγωγεία -ζήτημα είναι και αν γνωρίζει το πρόβλημα.

Απαιτείται άμεση κινητοποίηση του συλλόγου της πρωτοβάθμιας στην Καλαμαριά, άμεση απεύθυνση και συνεργασία με την ένωση γονέων του δήμου για μία από κοινού διαμαρτυρία γονέων -εκπαιδευτικών  στα εγκαίνια της  κοροϊδίας (εφόσον αυτά πραγματοποιηθούν ). Ταυτόχρονα να διατρανωθεί   η απαίτηση να ανοίξουν οι νέες σχολικές μονάδες αφού εξασφαλιστούν πρώτα τα αυτονόητα για τη λειτουργία τους (ρεύμα, νερό ,είδη καθαρισμού).

Η ανακοίνωση του συλλόγου πρέπει να διαβαστεί και να διανεμηθεί  στους γονείς εάν τελικά γίνουν οι  αγιασμοί της… συμφοράς  !

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτά είναι τα 5 επαγγέλματα με μισθό πάνω από 87000 ευρώ

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ  Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

κορονοιος μαγαζια μουσικη
Άρση μέτρων: Πότε θα επιτραπεί η μουσική και η διασκέδαση χωρίς περιορισμούς
Πότε θα γίνει άρση των μέτρων - Τα πάντα κρίνονται σε σχέση με το αν θα συνεχιστεί η αποκλιμάκωση των κρουσμάτων
Άρση μέτρων: Πότε θα επιτραπεί η μουσική και η διασκέδαση χωρίς περιορισμούς
sissy xristidou
Σίσσυ Χρηστίδου-Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Σφοδρές αντιδράσεις για το victim blaming
Σφοδρές αντιδράσεις από την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου - Το victim blaming και οι απαντήσεις των χρηστών του Twitter
Σίσσυ Χρηστίδου-Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Σφοδρές αντιδράσεις για το victim blaming
sygkentrosi thessaloniki
Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την καταγγελία 24χρονης για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου - «Ερχόμαστε εδώ για να...
Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης