Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Τραγικά λάθη διαπιστώνει ο αιρετός Δημήτριος Τουλούμης, στην εικόνα των λειτουργικών κενών του ΠΥΣΔΕ Εύβοιας
Με αφορμή τις πρώτες πληροφορίες από συναδέλφους αναπληρωτές συμβαίνουν τα εξής τραγικά λάθη με τα κενά που φαίνονται στα μηνύματά τους και θα είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2021.
 
Έχοντας την εικόνα των λειτουργικών κενών του ΠΥΣΔΕ Εύβοιας μετά την τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου στις 23 Αυγούστου 2021, διαπιστώνονται τα εξής σοβαρά λάθη:
 
     1. Λειτουργικά κενά  δεν εμφανίζονται στα μηνύματα των αναπληρωτών άσχετα αν ήταν γνωστά στην διοίκηση μετά την ημέρα των διορισμών στις αρχές Αυγούστου.
 
     2. Υπάρχουν πολλά λειτουργικά κενά σε ειδικότητες που δεν δόθηκε ούτε μία πίστωση αναπληρωτή και ειδικά στον κλάδο ΠΕ86 πληροφορικής.
 
     3. Υπάρχουν λειτουργικά κενά που δεν εμφανίζονται και αφορούν όμορες η συστεγαζόμενες σχολικές μονάδες σε δυσπρόσιτες και ταυτόχρονα πυρόπληκτες περιοχές.
 
Πρέπει άμεσα το Υπουργείο να κάνει τα εξής:
 
     1. Να ζητήσει άμεσα την απόλυτη εικόνα και την καταχώρηση των λειτουργικών κενών στο ΟΠΣΥΔ από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, χωρίς την μεσολάβηση των Περιφερειακών Διευθύνσεων, ενδέχεται να μεροληπτούν υπέρ των νομών που εδρεύουν εις βάρος των υπολοίπων σε πιστώσεις.
 
     2. Να δοθεί η δυνατότητα στους αναπληρωτές της πρώτης φάσης να αποσπαστούν σε κενά που κακώς δεν εμφανίστηκαν στα μηνύματά τους, άλλωστε ή προσληψή τους είναι μεταγενέστερη της τελευταίας συνεδρίασης τουλάχιστον για το ΠΥΣΔΕ Εύβοιας.
 
     3. Να προχωρήσει άμεσα στην 2η φάση αναπληρωτών αφού αποκατασταθούν τα λάθη με τα μηνύματα της πρώτης φάσης.
 
     4. Όλα αυτά δεν δημιουργούν πρόβλημα χρόνου για την 2η φάση, διότι μπορούν να αποκατασταθούν έως το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου 2021 τελική ημερομηνία με καταχωρήσεις όλων των λειτουργικών κενών στο ΟΠΣΥΔ και αφού θα έχουν συνεδριάσει όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια.
 
       Αν δεν πραγματοποιηθούν τα παραπάνω θα συμβεί:
     1. Να προσληφθούν αναπληρωτές σε περιοχές μακριά από τις πρώτες τους προτιμήσεις και να οδηγηθούν σε παραιτήσεις χωρίς να έχουν ευθύνη της επιλογής τους αλλά δικαίωμα δικαστικής προσφυγής.
 
     2. Να μείνουν ακάλυπτες σχολικές μονάδες σε δυσπρόσιτες περιοχές και πυρόπληκτες όπως είναι η Εύβοια ειδικά η βόρεια και η Σκύρος.
 
     3. Να μείνουν μαθητές ταλαιπωρημένων οικογενειών χωρίς δασκάλους και μετά από δύο σχεδόν σχολικά χρόνια εξ' αποστάσεως εκπαίδευση.
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Αστυνομικοί σπάνε τζαμαρία πολυκατοικίας στα Εξάρχεια για να συλλάβουν διαδηλωτές (βίντεο)
Στο βίντεο φαίνονται οι δικυκλιστές της «ΔΡΑΣΗ», ακούγεται η τζαμαρία που σπάει όπως επίσης και αστυνομικοί να φωνάζουν επανειλημμένα «Έξω, έξω τώρα!»
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Αστυνομικοί σπάνε τζαμαρία πολυκατοικίας στα Εξάρχεια για να συλλάβουν διαδηλωτές (βίντεο)
kerameos
Σχολεία: Δεν αρκούν οι φιέστες Κεραμέως, υπάρχει και η πραγματικότητα
Η υπουργός αποκρύπτει το σύνολο των ενεργειών με τις οποίες είναι επιβαρυμένα τα σχολεία σε περίπτωση υπάρξεως κρούσματος. Αυτό σημαίνει ότι: Ή δε...
Σχολεία: Δεν αρκούν οι φιέστες Κεραμέως, υπάρχει και η πραγματικότητα