Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
INTIME NEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Προσλήψεις επιπλέον 222 εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής και ΠΕ07 Γερμανικής, στη Γενική Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2021-2022

Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι ανακοινοποιείται ο πίνακας προσλήψεων κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής και ΠΕ07 Γερμανικής και προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές επιπλέον 89 και 133 εκπαιδευτικοί αντίστοιχα για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα ονόματα των προσληφθέντων στους κλάδους της Γαλλικής και Γερμανικής.

«Συνεπεία των ανωτέρω συμπληρωματικών προσλήψεων, ενδέχεται να υπάρξουν μεμονωμένες τροποποιήσεις στις τοποθετήσεις ήδη προσληφθέντων εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ05 και ΠΕ07, όπως ανακοινώθηκαν στις 26.8.2021. Σε περίπτωση  αλλαγής της περιοχής τοποθέτησής τους οι προσλαμβανόμενοι θα ειδοποιηθούν από τις υπηρεσίες του Υ.ΠΑΙ.Θ.» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας.

Αναπληρωτές: Πότε παρουσιάζονται για να αναλάβουν υπηρεσία

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Τι ακολουθεί

Μετά την ανακοίνωση του αριθμού των αναπληρωτών και των ονομάτων από το υπουργείο Παιδείας, θα ακολουθήσει η ανάρτηση στη Διαύγεια των αποφάσεων πρόσληψης αλλά και η δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων.

Όπως επισημαίνουν οι τέως αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγιας, ο πραγματικός αριθμός των προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2021-22 θα φανεί στο τέλος των συνολικών φάσεων πρόσληψης, ανεξαρτήτως του αριθμού προσλήψεων της α' φάσης, καθώς υπενθυμίζουν πως πάγια τακτική του υπουργείου είναι να μην δίνει όλες τις πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών στην α' φάση. Οπότε και τώρα αναμένεται στα Προγράμματα ΕΣΠΑ να κρατηθεί ένα ποσοστό για αργότερα. 

To alfavita.gr δημοσίευσε εδώ έναν ΟΔΗΓΟ για να γνωρίζετε την διαδικασία που προηγείται αλλά και που θα ακολουθήσει των προσλήψεων.

Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα των προσληφθέντων στην Ειδική Αγωγή.

Μοριοδοτούμενο 9μηνο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ μόνο με 150 ευρώ από το Πανεπιστήμιο Πατρών - δείτε εδώ

Σεξουαλική Αγωγή σε όλα τα σχολεία - Ποιο σεμινάριο μοριοδοτεί 

Το επιμορφωτικό σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο μάθημα τη σεξουαλικής αγωγής που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον β ξεκινάει στις 30 Αυγούστου και μαζί με την ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ και την ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ σαρώνει τις προτιμήσεις δεκάδων χιλιάδων εκπαιδευτικών λόγω του ότι είναι από Πανεπιστήμιο με Παιδαγωγικό τμήμα και λόγω του ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μοριοδότηση στους πίνακες - Δείτε το εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καρυστιανού
Εκτός νέου πολιτικού φορέα ο Φαραντούρης – Τα πρόσωπα του στενού κύκλου Καρυστιανού
Αυστηρά κριτήρια, αποστάσεις από εν ενεργεία πολιτικούς και ομάδες εργασίας σε πλήρη εξέλιξη για το υπό διαμόρφωση εγχείρημα
Εκτός νέου πολιτικού φορέα ο Φαραντούρης – Τα πρόσωπα του στενού κύκλου Καρυστιανού
αγρότες
Αγρότες σε ρήξη με το Μαξίμου: Λένε «όχι» στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό
Μπλόκα επ’ αόριστον σε Πελοπόννησο και Αιτωλοακαρνανία, καταγγέλλουν προσχηματικό διάλογο και προαναγγέλλουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αγρότες σε ρήξη με το Μαξίμου: Λένε «όχι» στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η Νάντια Γιαννακοπούλου στο alfavita.gr: Χρειάζονται καθαρές απαντήσεις για μια νέα πορεία της χώρας απέναντι στα αδιέξοδα της Ν.Δ.
 Η ευθύνη να δείξει ότι υπάρχουν άλλες επιλογές, ότι υπάρχει άλλη πορεία για την χώρα πέφτει στους ώμους του ΠΑΣΟΚ
Η Νάντια Γιαννακοπούλου στο alfavita.gr: Χρειάζονται καθαρές απαντήσεις για μια νέα πορεία της χώρας απέναντι στα αδιέξοδα της Ν.Δ.
kakokairia xioni kryo
Καιρός: Αποχαιρετάμε τον χειμώνα-εξπρές και ανεβάζει θερμοκρασίες η χώρα
Υποχωρεί ο παγετός μετά το σύντομο κύμα ψύχους, με τους μετεωρολόγους να βλέπουν θερμοκρασίες άνω των φυσιολογικών και ανοιξιάτικο σκηνικό μέσα στην...
Καιρός: Αποχαιρετάμε τον χειμώνα-εξπρές και ανεβάζει θερμοκρασίες η χώρα