Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Αθήνας, προσφέρει υποτροφίες σε πρωτοετείς και αριστεύσαντες φοιτητές

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ) του Πανεπιστημίου Αθήνας, για τρίτη συνεχή χρονιά, ανακοινώνει τη χορήγηση υποτροφιών στους νεοεισερχόμενους φοιτητές και φοιτήτριες των εισαγωγικών εξετάσεων 2021 καθώς και σε όσους αρίστευσαν στα μαθήματα τους έτους τους.

Για τους νεοεισερχόμενους σπουδαστές που αρίστευσαν στις εισαγωγικές εξετάσεις του Γενικού Λυκείου προσφέρονται τρεις υποτροφίες ως ακολούθως:
1. Η εταιρεία ΕΥ προσφέρει δύο υποτροφίες των 3.000 ευρώ και 2.000 ευρώ στους δύο πρώτους, αντίστοιχα, και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση σε αυτήν.
2. Το Ίδρυμα G&J Handjinicolaou εις μνήμη Πέτρου Γ. Χαντζηνικολάου προσφέρει μια υποτροφία ύψους 2.000 δολαρίων Η.Π.Α. στον τρίτο κατά σειρά νεο-εισερχόμενο φοιτητή ή φοιτήτρια στο Τμήμα ΔΕΟ.

Για τους φοιτητές που ολοκλήρωσαν όλα τα μαθήματα στο έτος που φοιτούν και επέτυχαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία προσφέρονται τέσσερεις υποτροφίες ως ακολούθως:
1. Η εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ προσφέρει δύο υποτροφίες των 1.000 ευρώ εκάστη στους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που ολοκλήρωσαν όλα τα μαθήματα του έτους τους και επέτυχαν το μεγαλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας με το πέρας των επαναληπτικών εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2021.
2. Η εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ προσφέρει δύο υποτροφίες των 1.000 ευρώ εκάστη στους δευτεροετείς φοιτητές και φοιτήτριες που ολοκλήρωσαν όλα τα μαθήματα του έτους τους και επέτυχαν το μεγαλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας με το πέρας των επαναληπτικών εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2021.
Προϋπόθεση για τη λήψη της υποτροφίας είναι να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα μαθήματα του πρώτου έτους.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σε δίκη εκπαιδευτικός για ατύχημα μαθητή σε διάλλειμα

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Τα αφόρητα SMS πίεσης του μετρ του Αχίλλειον στη Γεωργία Μπίτα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias
Διορισμοί ΕΕΠ: Διόρθωση του ΥΠΑΙΘ στις διαθέσιμες περιοχές διορισμού ανά κλάδο
Διόρθωση στο Παράρτημα «Διαθέσιμες περιοχές διορισμού ανά κλάδο», της Απόφασης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων – Αναλυτικά το ΦΕΚ
Διορισμοί ΕΕΠ: Διόρθωση του ΥΠΑΙΘ στις διαθέσιμες περιοχές διορισμού ανά κλάδο
κρούσματα αττική ερμού
ΕΚΠΑ-Αττική: Έως και 60% αύξηση σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαϊνη
Δραματική αύξηση έως και 60% σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαΐνη στην Αττική, από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με μελέτη του ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ-Αττική: Έως και 60% αύξηση σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαϊνη
eody test koronoios
ΕΟΔΥ για υποπαραλλαγή Όμικρον: Έχει τις ίδιες ιδιότητες με την Όμικρον
Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ένδειξη ότι η νέα υποομάδα ΒΑ.2 έχει διαφορετικές ιδιότητες από την Όμικρον - Δεν συντρέχει λόγος διαφορετικής συμπεριφοράς...
ΕΟΔΥ για υποπαραλλαγή Όμικρον: Έχει τις ίδιες ιδιότητες με την Όμικρον