Πανελλήνιες: «Θα έπρεπε να λάβετε υπόψη σας τις δύσκολες συνθήκες και να αυξάνατε των αριθμό εισακτέων»
«Θα έπρεπε να λαμβάνετε υπόψιν την δύσκολη χρονιά και να προβαίνατε στην εισαγωγή ενός ικανοποιητικού αριθμού υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων»

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ Παιδείας 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά όπως ήδη γνωρίζετε.

Προσωπικά έπεσα θύμα της εκπαιδευτικής ανισότητας καθώς είχα καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς αλλεπάλληλες διακοπές στην σύνδεση μου ενώ αρκετά παιδιά που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία το ίδιο διάστημα που εγώ πάλευα να συνδεθώ εκείνα έκαναν μάθημα σε ξεχωριστή πλατφόρμα.

Αυτό όμως δεν με απομάκρυνε από την επιθυμία μου να πετύχω τον στόχο μου που είναι να φοιτήσω στις παραγωγικές σχολές των σωμάτων ασφαλείας.

Εκείνο όμως που θα μπορούσα να πω ότι ήταν το χειρότερο πλήγμα ήταν η απόφαση του κυρίου Χρυσοχοΐδη να προχωρήσει εδώ και 2 χρόνια στην ακατάπαυστη πρόσληψη χιλιάδων ειδικών φρουρών και να μειώσει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό τον αριθμό εισακτέων στις αστυνομικές και στις πυροσβεστικές σχολές .

Θα έπρεπε να λαμβάνετε υπόψιν την δύσκολη χρονιά και να προβαίνατε στην εισαγωγή ενός ικανοποιητικού αριθμού υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων ώστε να δώσετε την ευκαιρία μέσα σ' αυτήν την δύσκολη χρονιά σε πολλά παιδιά από φτωχές οικογένειες, σε παιδιά απομακρυσμένων περιοχών να διεκδικήσουν μια θέση στα σώματα ασφαλείας και να εκπληρώσουν το όνειρο τους πάρα το γεγονός ότι αδικήθηκαν στο έπακρο με την τηλεκπαίδευση.

Σας καλώ λοιπόν πριν να είναι πολύ αργά να αναθεωρήσετε και να δώσετε κίνητρο σε χιλιάδες παιδιά πριν να είναι ήδη πολύ αργά.

Με εκτίμηση μαθητής 

Γ' Λυκείου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2021 στη Γενική: Δείτε όλα τα ονόματα

ΔΙΑΤΑΞΗ - Νέες προσλήψεις ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ στα σχολεία - Ενίσχυση της Σχολικής Ψυχολογίας

Αλλάζει ο νόμος ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Εκπαιδευτικών: 2 σεμινάρια αντί για ένα

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσλήψεις εκπαιδευτικών

Πιστοποίηση Αγγλικών  ΕΥΚΟΛΑ και Ευέλικτα με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listenin (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ) - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΣΕΠ

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α. - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 4 Αυγούστου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

elas
ΕΛΑΣ: «Συνδράμαμε σε πάνω από 300 απεγκλωβισμούς στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης και Εύβοιας»
Πάνω από 300 απεγκλωβισμοί ατόμων από την αστυνομία στην πυρκαγιά της Αττικής και άλλοι 12 στην Εύβοια
ΕΛΑΣ: «Συνδράμαμε σε πάνω από 300 απεγκλωβισμούς στις πυρκαγιές»
Ζερεφός: «Δεν έχουμε δει ακόμα μεγάλες πυρκαγιές»
«Δεν έχουμε δει ακόμα μεγάλες πυρκαγιές» προειδοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών και Εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Κλιματική Αλλαγή...
Ζερεφός: «Δεν έχουμε δει ακόμα μεγάλες πυρκαγιές»