Καταγγελία: Συκοφαντούνται εκπαιδευτικοί
Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα διερευνήσει τη διάδοση των ψευδών και παραπλανητικών πληροφοριών με σκοπό τη συκοφάντηση εκπαιδευτικών

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας καταγγέλλει τη συκοφάντηση εκπαιδευτικών σχολείων που πρόσφατα χαρακτηρίστηκαν «πειραματικά», με πρόσχημα κάποια ανώνυμη επιστολή, με ψεύδη και παραπλανητικές πληροφορίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκπαιδευτικοί συκοφαντούνται, τονίζει η ΕΛΜΕ Μαγνησίας και επισημαίνει ότι θα διερευνήσει τη διάδοση των ψευδών και παραπλανητικών πληροφοριών και επιφυλάσσεται να κινηθεί αναλόγως.

«Η θέση μας για τα «πρότυπα» και «πειραματικά» σχολεία έχει έγκαιρα δημοσιοποιηθεί με ανοιχτή επιστολή στην κοινωνία» αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Ακόμα μια φορά επισημαίνουμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας ως εκπαιδευτικοί, όπως αποδείχτηκε και στην τρέχουσα, πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη δημόσια εκπαίδευση, να διεκδικούμε εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα, καλύτερα σχολεία για όλα τα παιδιά» καταλήγει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

olme kinitopoiiseis
ΟΛΜΕ: «Θλίψη για την εκπαιδευτικό στη Θεσσαλονίκη και ανάγκη στήριξης των εκπαιδευτικών»
Η ομοσπονδία εκφράζει συλλυπητήρια για τον θάνατο εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη και επισημαίνει την ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου σχολείου
ΟΛΜΕ: «Θλίψη για την εκπαιδευτικό στη Θεσσαλονίκη και ανάγκη στήριξης των εκπαιδευτικών»