Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Με κοινή τους ανακοίνωση οι καθηγητές των σχολείων τονίζουν ότι οποιαδήποτε καταγγελία, επώνυμη ή ανώνυμη, δεν επιτρέπεται να σπιλώνει συνολικά τους εκπαιδευτικούς των Αρσακείων Σχολείων, το σημαντικό εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έργο τους, ούτε σαφώς την ιστορική διαδρομή και προσφορά των Σχολείων αυτών από το 1836 έως σήμερα

Φωνές αγωνίας από τους εκπαιδευτικούς των Αρσακείων.

Απευθύνουν έκκληση προς όσους δημιουργούν αχρείαστο ή/και παραπλανητικό «θόρυβο», να διαφυλάξουν τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπειά τους, αποφεύγοντας την υπερβολή και τη λογική του «διαίρει και βασίλευε», τηρώντας συγκρατημένη και μετρημένη στάση. 

"Η δημιουργία και αναπαραγωγή αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιευμάτων και φορμών δήλωσης συναίνεσης πρέπει επιτέλους να σταματήσει, καθώς έχουν πια επιληφθεί οι αρμόδιες δικαστικές αρχές. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της ώστε να αναδειχθεί όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ", τονίζουν.

Με κοινή τους ανακοίνωση οι καθηγητές των σχολείων τονίζουν ότι οποιαδήποτε καταγγελία, επώνυμη ή ανώνυμη, δεν επιτρέπεται να σπιλώνει συνολικά τους εκπαιδευτικούς των Αρσακείων Σχολείων της επικράτειας (Ψυχικού, Εκάλης, Πάτρας, Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων), το σημαντικό εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έργο τους, ούτε σαφώς την ιστορική διαδρομή και προσφορά των Σχολείων αυτών από το 1836 έως σήμερα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σε συνέχεια του υπ΄ αριθμ. πρωτ.  435/25-02-2021 εγγράφου μας (http://www.skfe.gr/featured-articles/k20210225), δηλώνουμε για μία ακόμα φορά ότι, μας προκαλεί οργή και καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή παρενόχλησης, εκφοβισμού και βίας προς οποιονδήποτε άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας, πόσο μάλλον προς ανηλίκους. Τέτοια περιστατικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν ούτε κατά διάνοια, πολύ περισσότερο στον ιερό χώρο του σχολείου. Εάν όμως συμβαίνουν, πρέπει να αποκαλύπτονται και οι ένοχοι να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Στον χαώδη και μη ελεγχόμενο κόσμο του διαδικτύου, κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα με αλήθειες ή/και ψεύδη, από επώνυμους ή ανώνυμους, τα οποία εμπλέκουν τα Αρσάκεια Σχολεία. Επιπροσθέτως, αναρτώνται διάφορες διαδικτυακές φόρμες υποστήριξης ή καταγγελιών προς τα Αρσάκεια Σχολεία, ενίοτε αγνώστου προέλευσης και προθέσεων, οι οποίες υποδαυλίζουν μια διαρκή αναστάτωση, ασκούν πιέσεις και δεν συμβάλλουν στην ανάδειξη της αλήθειας. Οι απόπειρες συλλογής υπογραφών συμφωνίας σε ένα κείμενο ή σε μια φόρμα, και κάποιες φορές με πιεστικό τρόπο, διχάζουν τους εκπαιδευτικούς, τους απόφοιτους, τους μαθητές και τους γονείς τους, αλλά και την κοινή γνώμη.

Οποιαδήποτε καταγγελία, επώνυμη ή ανώνυμη, δεν επιτρέπεται να σπιλώνει συνολικά τους εκπαιδευτικούς των Αρσακείων Σχολείων της επικράτειας (Ψυχικού, Εκάλης, Πάτρας, Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων), το σημαντικό εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έργο τους, ούτε σαφώς την ιστορική διαδρομή και προσφορά των Σχολείων αυτών από το 1836 έως σήμερα.

Κάνουμε έκκληση προς όσους δημιουργούν αχρείαστο ή/και παραπλανητικό «θόρυβο», να διαφυλάξουν τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπειά τους, αποφεύγοντας την υπερβολή και τη λογική του «διαίρει και βασίλευε», τηρώντας συγκρατημένη και μετρημένη στάση. Η δημιουργία και αναπαραγωγή αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιευμάτων και φορμών δήλωσης συναίνεσης πρέπει επιτέλους να σταματήσει, καθώς έχουν πια επιληφθεί οι αρμόδιες δικαστικές αρχές. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της ώστε να αναδειχθεί όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
Tο Δ.Σ. του Συλλόγου Καθηγητών Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας

Η Πρόεδρος Αρχοντούλα Σαββιδάκη

Η Αντιπρόεδρος Αικατερίνη Γλέζου

Ο Γ. Γραμματέας Αθανάσιος Κάμτσιος

Η Ειδ. Γραμματέας Ζηνοβία Κωτσοπούλου

Η Ταμίας Μαρία Λαγουρού

Το μέλος Αδαμαντία Ξηρίδου

Το μέλος Παναγιώτης Χαλκιαδάκης

 

 

---------------------------------------------------
Σύλλογος Καθηγητών Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΦΚΑ: Έρχονται 700 νέες μόνιμες προσλήψεις με 7.000 ευρώ το μήνα

Νέο ΜΗΤΡΩΟ επιμελητών Βρεφών, Νηπίων, Παιδιών - Χιλιάδες οι προσλήψεις

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Τρεις Ιεράρχες
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Εορτασμός της ημέρας των Τριών Ιεραρχών στην Κομοτηνή
Εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών που συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και το Δημοκρίτειο...
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Εορτασμός της ημέρας των Τριών Ιεραρχών στην Κομοτηνή
ΕΣΠΑ
Μιχαηλίδου: Κλειστοί όλοι οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί μέχρι την Παρασκευή
Κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΗΦ, τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ, την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28...
Μιχαηλίδου: Κλειστοί όλοι οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί μέχρι την Παρασκευή