Αξιολόγηση - Τσούχλος: Στο 90% η συμμετοχή στην αποχή
Εντονότατη είναι η αντίδραση των εκπαιδευτικών στην αξιολόγηση όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος, ο οποίος τόνισε ότι η συμμετοχή στην απεργία - αποχή υπερβαίνει το 90% - Νέα συνάντηση τη Δευτέρα με τη Νίκη Κεραμέως

Εντονότατη είναι η αντίδραση και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια για την αξιολόγησηανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος, ο οποίος τόνισε ότι η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία - αποχή υπερβαίνει το 90%.

«Σαν ΟΛΜΕ ξεκαθαρίζουμε ότι έχουμε θέση υπέρ της αξιολόγησης και την επικαιροποιήσαμε επί Γαβρόγλου», ανέφερε ο κ. Τσουχλός και συνέχισε ότι «προσήλθαμε στη συνάντηση με την υπουργό λέγοντας ότι λόγω της πανδημίας φέτος είναι αδύνατο να αξιολογηθούν τα σχολεία και προτείναμε να αποσύρει την υπουργική απόφαση και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος από Μάρτιο μέχρι το καλοκαίρι. Δεν απάντησε θετικά η υπουργός».

Επισήμανε δε ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση τη Δευτέρα.

Να μην γίνουν προαγωγικές εξετάσεις σε Γυμνάσια - Λύκεια

Παράλληλα, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, ο Θεόδωρος Τσούχλος δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μια παράταση του σχολικού έτους τον Ιούνιο.

«Πρόταση μας είναι να μην γίνουν οι προαγωγικές εξετάσεις ούτε στο Γυμνάσιο ούτε στο Λύκειο ώστε να αξιοποιήσουμε όλη την περίοδο των γραπτών εξετάσεων για να επαναληφθεί η ύλη», είπε χαρακτηριστικά.

Να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν, εξήγησε επίσης ο κ. Τσούχλος, εξαιτίας των δυο ταχυτήτων μαθητών που έχουν προκύψει λόγω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. «Στην κατάσταση που είναι οι μαθητές καλό είναι να μην τους βάλουμε και σε μια άλλη διαδικασία εξετάσεων τον Ιούλιο μήνα».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

panellinies_exetaseis.jpg
Πανελλαδικές: Δείτε τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική των τελευταίων χρόνων
Τα θέματα στα  Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι τα τελευταία 22 χρόνια (από το 2000 έως και το 2022)
Πανελλαδικές: Δείτε τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική των τελευταίων χρόνων