Αξιολόγηση - Τσούχλος: Στο 90% η συμμετοχή στην αποχή
Εντονότατη είναι η αντίδραση των εκπαιδευτικών στην αξιολόγηση όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος, ο οποίος τόνισε ότι η συμμετοχή στην απεργία - αποχή υπερβαίνει το 90% - Νέα συνάντηση τη Δευτέρα με τη Νίκη Κεραμέως

Εντονότατη είναι η αντίδραση και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια για την αξιολόγησηανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος, ο οποίος τόνισε ότι η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία - αποχή υπερβαίνει το 90%.

«Σαν ΟΛΜΕ ξεκαθαρίζουμε ότι έχουμε θέση υπέρ της αξιολόγησης και την επικαιροποιήσαμε επί Γαβρόγλου», ανέφερε ο κ. Τσουχλός και συνέχισε ότι «προσήλθαμε στη συνάντηση με την υπουργό λέγοντας ότι λόγω της πανδημίας φέτος είναι αδύνατο να αξιολογηθούν τα σχολεία και προτείναμε να αποσύρει την υπουργική απόφαση και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος από Μάρτιο μέχρι το καλοκαίρι. Δεν απάντησε θετικά η υπουργός».

Επισήμανε δε ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση τη Δευτέρα.

Να μην γίνουν προαγωγικές εξετάσεις σε Γυμνάσια - Λύκεια

Παράλληλα, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, ο Θεόδωρος Τσούχλος δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μια παράταση του σχολικού έτους τον Ιούνιο.

«Πρόταση μας είναι να μην γίνουν οι προαγωγικές εξετάσεις ούτε στο Γυμνάσιο ούτε στο Λύκειο ώστε να αξιοποιήσουμε όλη την περίοδο των γραπτών εξετάσεων για να επαναληφθεί η ύλη», είπε χαρακτηριστικά.

Να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν, εξήγησε επίσης ο κ. Τσούχλος, εξαιτίας των δυο ταχυτήτων μαθητών που έχουν προκύψει λόγω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. «Στην κατάσταση που είναι οι μαθητές καλό είναι να μην τους βάλουμε και σε μια άλλη διαδικασία εξετάσεων τον Ιούλιο μήνα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα πολύ συχνά ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα