Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: «Πολύ σύντομα» ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο

Εκπαίδευση 0

Σταματούν τα σχολικά γεύματα - «Είναι ντροπή» λένε οι γονείς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση της ΑΣΓΜΕ για τα σχολικά γεύματα - «Μας γεμίζει οργή και αγανάκτηση»

«Είναι ντροπή με ευθύνη του υπουργείου Παιδείας να σταματούν τα σχολικά γεύματα», δηλώνει η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας για τη διακοπή σχολικών γευμάτων.

«Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας έχουν εξολοκλήρου την ευθύνη  που δεν έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων», προσθέτει.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Μόνο οργή και αγανάκτηση μας γεμίζει ως γονείς η αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας.

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας έχουν εξολοκλήρου την ευθύνη  που δεν έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων.

Όπου υπάρχουν οι ανάγκες των παιδιών μας το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορεί (σχολικά γεύματα, ηλεκτρονικά μέσα για την τηλεκπαίδευση, διορισμός εκπαιδευτικών, προσωπικό καθαριότητας, μέσα ατομικής υγιεινής στους μαθητές, κ.α.).

Όπου πρέπει όμως να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η αντιεκπαιδευτική πολιτική της Κυβέρνησης το Υπουργείο επιταχύνει και νομοθετεί ακόμα και με κλειστά σχολεία.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να συνεχιστεί και να διευρυνθεί χωρίς καμία ημέρα καθυστέρηση το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων, ένα πρόγραμμα που ακόμα και ο τρόπος που λειτουργεί σήμερα είναι πολύ πίσω από τις πραγματικές ανάγκες αφού αφορά μόνο το 9% των σχολείων της χώρας και το 14% των μαθητών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση