Αλλαγές ΑΕΙ: «Χρυσή ευκαιρία» για τον Κυρανάκη τα κλειστά πανεπιστήμια
«Χρυσή ευκαιρία» για να βρουν οι φοιτητές ένα «καλύτερο θεσμικό πλαίσιο» «βλέπει» ο Κυρανάκης τα κλειστά πανεπιστήμια

Ως «χρυσή ευκαιρία» χαρακτήρισε τη δεδομένη χρονική στιγμή κατά την οποία είναι κλειστά τα πανεπιστήμια λόγω κορονοϊού ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, προκειμένου να περαστεί το νομοσχέδιο που φέρνει σαρωτικές αλλαγές στα ΑΕΙ.

Ο βουλευτης της ΝΔ εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται χρόνος για να δημιουργηθούν οι υποδομές και οι φοιτητές να βρουν ένα «καλύτερο θεσμικό πλαίσιο».

Βέβαια, αυτό το «καλύτερο θεσμικό πλαίσιο» περιλαμβάνει την πανεπιστημιακή αστυνομία, τους ελέγχους στις εισόδους των πανεπιστημίων, κάμερες στους χώρους των πανεπιστημίων, τη μείωση του αριθμού των εισακτέων με τη θέσπιση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής κ.α.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης δήλωσε στο Kontra Channel πως «αυτό το νομοσχέδιο έχει ήδη καθυστερήσει πολύ. Είχαμε τους προηγούμενους μήνες την έξαρση της πανδημίας και γι’ αυτό τον λόγο καθυστέρησε το νομοσχέδιο. Δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο, διότι έχουμε μια χρυσή ευκαιρία τώρα που λόγω της πανδημίας τα πανεπιστήμια είναι κλειστά, να φτιάξουμε και τις υποδομές ώστε οι φοιτητές να βρουν ένα καλύτερο θεσμικό πλαίσιο όταν θα επιστρέψουν στα μαθήματά τους» .

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μονιμοποίηση εκπαιδευτικών
Εξώδικο σε Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης: Προχωρήστε σε άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, όπως επιβάλλουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείουπου άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση
Η μονιμοποίηση που άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση Η υπόθεση της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών των ετών 2020 και 2021 δεν...
Εξώδικο σε Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης: Προχωρήστε σε άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, όπως επιβάλλουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείουπου άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση
ΚΤΕΛ Χανίων
ΚΤΕΛ: Η ιστορία πίσω από το πιο γνωστό μέσο μετακίνησης στην Ελλάδα
Παρόλο που σχεδόν όλοι έχουν ταξιδέψει κάποια στιγμή με ΚΤΕΛ, ελάχιστοι γνωρίζουν τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή τη γνωστή ονομασία.
ΚΤΕΛ: Η ιστορία πίσω από το πιο γνωστό μέσο μετακίνησης στην Ελλάδα