Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη
Αστυνομική κινητοποίηση μετά το απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο 1ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Μεγάλη η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε στην οδό Λαγκαδά, στην Σταυρούπολη, μετά από νέο απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο 1ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Όπως αναφέρει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα thesstoday.gr, το κτίριο εκκενώθηκε. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ της ΕΛ.ΑΣ. για να ερευνήσει το χώρο για βόμβα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά, αποδείχτηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα και οι αστυνομικές αρχές επέτρεψαν την είσοδο σε μαθητές και καθηγητές.

Αστυνομικοί θα φυλάξουν το καρτοτηλέφωνο από που έγινε το τηλεφώνημα, εντός του σχολικού κτηρίου, μέχρι να φτάσει το συνεργείο της ΕΛΑΣ για να πάρει αποτυπώματα, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διώξεις εκπαιδευτικών
«Βιομηχανία» πειθαρχικών διώξεων σε Σάμο και Ικαρία: Στο στόχαστρο 15 εκπαιδευτικοί
Σε λιγότερο από έναν μήνα παραδόθηκαν τα 15 πειθαρχικά - Ηχηρή παρέμβαση από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ
«Βιομηχανία» πειθαρχικών διώξεων σε Σάμο και Ικαρία: Στο στόχαστρο 15 εκπαιδευτικοί