«Μένουμε ενεργοί - Δεν χάνουμε επαφή»: Δραστηριότητες για τους μαθητές
Οι εκπαιδευτικοί του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς δημιουργούν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους μαθητές
«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και να τις μοιραστούμε μαζί τους» δηλώνουν οι εκπαιδευτικοί του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς, λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη κατάσταση και με τη σκέψη στους μαθητές και τις μαθήτριες.
 
«Ελπίζουμε και με τη βοήθεια των δικών τους ανθρώπων, να γεμίσουν δημιουργικά μερικές ώρες της ημέρας. Με τις δραστηριότητες δεν επιδιώκουμε να αντικαταστήσουμε το μάθημα. Κάτι τέτοιο εξάλλου είναι σχεδόν αδύνατο για το δικό μας σχολείο. Προσδοκούμε όμως να διατηρήσουμε την επικοινωνία με τους μαθητές μας» αναφέρει ο Γιάννης Κ. Ηλίας, Δ/ντης του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα