ΟΙΕΛΕ: «Έκρηξη... χαράς» στην ιδιωτική εκπαίδευση με την τοποθέτηση της Γείτονα στο ΙΕΠ
Η ΟΙΕΛΕ σημειώνει με νόημα πως «τις επόμενες ημέρες θα δώσει στη δημοσιότητα τις πληροφορίες για το πλούσιο διδακτικό έργο της κας Ζωής Γείτονα»

Ανακοίνωση σε σκωπτικό ύφος εξέδωσε η ΟΙΕΛΕ για την επιλογή της Ζωής Γείτονα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Μάλιστα, σημειώνεται με νόημα πως «τις επόμενες ημέρες η ΟΙΕΛΕ θα δώσει στη δημοσιότητα τις πληροφορίες για το πλούσιο διδακτικό έργο της κας Ζωής Γείτονα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ουρανομήκεις πανηγυρισμοί σε ολόκληρο τον χώρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης (ιδιοκτήτες, οδηγούς σχολικών λεωφορείων και ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, ιδίως όσους υπηρετούν σε συγκεκριμένο ιδιωτικό  σχολείο της Ανατολικής Αττικής…) προκάλεσε η είδηση ότι, μετά την επιλογή του κ. Γ. Αντωνίου ως Προέδρου του ΙΕΠ, το ΔΣ του Ινστιτούτου συμπληρώθηκε επιτυχώς με την τοποθέτηση της κας Ζωής Γείτονα, εκπαιδευτικού και Αντιπροέδρου ιδιωτικού σχολείου, ως τακτικού μέλους.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι τώρα με την επιλογή της ηγετικής αυτής μορφής από το  χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης (όπως τουλάχιστον μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας) το δημόσιο και κοινωνικό αγαθό της παιδείας βρίσκεται σε ασφαλή χέρια και ότι όλα τα προβλήματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τις επόμενες ημέρες η ΟΙΕΛΕ θα δώσει στη δημοσιότητα τις πληροφορίες για το πλούσιο διδακτικό έργο της κας Ζωής Γείτονα, για τις αξεπέραστες ικανότητές της στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και για τη σοφή διοικητική καθοδήγηση του σχολείου του οποίου τυγχάνει Αντιπρόεδρος, ώστε όλοι οι πολίτες να πανηγυρίσουν μαζί με εμάς για την επιλογή της σ’ αυτό το νευραλγικό πόστο.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτά είναι τα σεμινάρια που δίνουν μόρια και έχουν ανοικτές αιτήσεις
 

Βρες μαθητές για ιδιαίτερα μέσω της νέας πλατφόρμας του teachersnet

σχετικά άρθρα

Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο
Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο
Το παιδί περίμενε στα σύνορα με την οικογένειά του να περάσει στην Ελλάδα, όμως ασθενοφόρο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα το παρέσυρε, με...
Κακαβιά: Νεκρό 10χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από ασθενοφόρο
Σταγιάτες: Ράμπα ΑμεΑ για την πρόσβαση όλων στην πλατεία έφτιαξαν οι κάτοικοι
Σταγιάτες: Ράμπα ΑμεΑ για την πρόσβαση όλων στην πλατεία έφτιαξαν οι κάτοικοι
Οι κάτοικοι των Σταγιατών «φορούν τα γυαλιά» στη δημοτική αρχή, η οποία όμως κρατά κλειστά τα δημόσια κτίρια του χωριού του Πηλίου, με απόφαση του...
Σταγιάτες: Ράμπα ΑμεΑ για την πρόσβαση όλων στην πλατεία έφτιαξαν οι κάτοικοι