Αριθμός προσλήψεων αναπληρωτών ΕΑΕ-ΕΕΠ-ΕΒΠ (β' φάση)
Αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 θα «τρέξουν» οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής - Ενημερωτικό σημείωμα των αιρετών του ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγιας

Αριθμός προσλήψεων 

Αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 θα «τρέξουν» οι προσλήψεις αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής και θα αποσταλούν στις 13 ΠΔΕ της χώρας οι πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ, για τη Β Φάση.

Παραθέτουμε ακολούθως, σύμφωνα με πληροφορίες μας που μένει να επιβεβαιωθούν,  αναλυτικά τον αριθμό των επικείμενων προσλήψεων αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, ΕΕΠ και ΕΒΠ για τη Β Φάση ανά Προγραμμα ΕΣΠΑ. 

1. Πρόγραμμα Εξατομικευμένης Υποστήριξης – Προσλήψεις σε ΣΜΕΑΕ και Τμήματα Ενταξης

ΕΕΠ και ΕΒΠ: 360 πιστώσεις θα μοιραστούν αύριο Παρασκευή 27/09/2019 στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), για πρόσληψη αναπληρωτών σε ΣΜΕΑΕ και απομένουν 60 πιστώσεις για επόμενη Φάση.

Υπενθυμίζουμε πως στην Α Φάση διατέθηκαν για πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ 1.280 πιστώσεις. Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας

ΕΑΕ: Τα κενά ανέρχονται σε 677 και 600 πιστώσεις θα διατεθούν αύριο Παρασκευή 27/09/2019 στη Β Φάση, για πρόσληψη αναπληρωτών σε ΣΜΕΑΕ και Τμήματα Ενταξης και απομένουν 47 πιστώσεις για επόμενη Φάση.

Εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας ΕΑΕ: Τα κενά ανέρχονται σε 1.183 και 550 πιστώσεις θα διατεθούν αύριο Παρασκευή 27/09/2019 στη Β Φάση, από τις οποίες θα καλυφθούν Τμήματα Ενταξης και όλα τα κενά των ΣΜΕΑΕ.

2. Πρόγραμμα Ενίσχυσης Υποστηρικτικών Δομών – Προσλήψεις σε ΚΕΣΥ – ΕΔΕΑΥ  

ΕΕΠ: 90 πιστώσεις θα μοιραστούν αύριο Παρασκευή 27/09/2019 στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), για πρόσληψη αναπληρωτών σε ΚΕΣΥ και απομένουν 10 πιστώσεις για επόμενη Φάση.

Υπενθυμίζουμε πως στην Α Φάση διατέθηκαν για πρόσληψη αναπληρωτών  ΕΕΠ σε ΚΕΣΥ/ΕΔΕΑΥ 1.015 πιστώσεις (ΚΕΣΥ 415 και ΕΔΕΑΥ 600).

3. Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Υποστήριξης – Προσλήψεις σε Γενικά σχολεία για Παράλληλη Στήριξη

Σχολικοί Νοσηλευτές (ΠΕ25) και ΕΒΠ: 324 πιστώσεις θα διατεθούν στις 13 ΠΔΕ για πρόσληψη αναπληρωτών την 1η Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζουμε πως στην Α Φάση διατέθηκαν 1.462 πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών ΠΕ25 και ΕΒΠ σε Γενικά σχολεία. 

Δείτε συνολικό Πίνακα πιστώσεων ΕΕΠ – ΕΒΠ για το 2019-20 

horis_titlo.jpg

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Ψυχολόγων(ΠΕ23) στα ΕΠΑΛ

Αναφορικά με το Πρόγραμμα πρόσληψης Ψυχολόγων(ΠΕ23) στα ΕΠΑΛ έχουμε δρόμο μπροστά μας έως να υπογραφεί η ΚΥΑ και ακολούθως η κατανομή.

Οι Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ

Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγιας 

Διαβάστε ακόμα:

Προκήρυξη: Νέες προσλήψεις στα σχολεία για Διαπολιτισμική Εκπ/ση

Νέο Εξ αποστάσεως Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή

σχετικά άρθρα

Πέθανε η Άλκη Ζέη
Πέθανε η Άλκη Ζέη

 "Έσβησε" στα 97 της χρόνια η 'Αλκη Ζέη. Στο σπίτι της με τα παιδιά της, την Ειρήνη και τον Πέτρο. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη από το...

Πέθανε η Άλκη Ζέη
Η ΔΑΠ Μυτιλήνης καταδικάζει αναρχικούς και «δήθεν αλληλέγγυους» για τα επεισόδια στη Λέσβο
Η ΔΑΠ Μυτιλήνης καταδικάζει αναρχικούς και «δήθεν αλληλέγγυους» για τα επεισόδια στη Λέσβο
«Γνωστούς-άγνωστους», αναρχικούς, αντιεξουσιαστές και «δήθεν αλληλέγγυους» «βλέπει» η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πίσω από το όργιο κρατικής καταστολής στα νησιά
Η ΔΑΠ Μυτιλήνης καταδικάζει αναρχικούς και «δήθεν αλληλέγγυους» για τα επεισόδια στη Λέσβο