Thumbnail

Κινητοποίηση φοιτητών για τις πράξεις του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που συνελήφθη για εκβιασμό επειδή ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του είχε πραγματοποιηθεί ήδη από το 2004!

Πριν 14 ολόκληρα χρόνια λοιπόν, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, φοιτητές είχαν αποκλείσει την είσοδο του ΤΕΙ Σερρών και ζητούσαν από τη διοίκηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα σε βάρος του καθηγητή.

Όμως, όπως απεδείχθη, οι όποιες ενέργειες δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον αποκαλούμενο πλέον «καθηγητή Φακελάκη» να συνεχίζει σχεδόν ανενόχλητος τη δράση του, η οποία εκτίνεται, κατά μαρτυρίες φοιτητών, έως και 20 χρόνια πίσω!

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το Υπουργείο Παιδείας επικοινώνησε με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να ασκηθούν και πειθαρχικές διώξεις στον καθηγητή. Την ίδια ώρα, ο Κώστας Γαβρόγλου ζήτησε την έναρξη διαδικασιών για την απομάκρυνση του καθηγητή από τα καθήκοντά του.

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοσκόπηση, εκλογές
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 31,9% και «καμπανάκια» για Μαρία Καρυστιανού
Στο 17,9% η «ψαλίδα» με το ΠΑΣΟΚ, τρίτο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας – Τι πιστεύουν οι πολίτες για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 31,9% και «καμπανάκια» για Μαρία Καρυστιανού
παιδικη
Αναστάτωση στο Περιστέρι: Στο στόχαστρο γυναίκες και παιδιά σε παιδικές χαρές
Σοβαρές καταγγελίες για επιθετική συμπεριφορά άνδρα – Στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε επικίνδυνα περιστατικά, συνελήφθη μετά από νέο επεισόδιο
Αναστάτωση στο Περιστέρι: Στο στόχαστρο γυναίκες και παιδιά σε παιδικές χαρές