O Πρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης με εντολή του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με τις αρχές του Ιδρύματος, έχει μεταβεί εκτάκτως από εχθές στο Ηράκλειο Κρήτης, λόγω της πυρκαγιάς που προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στη φοιτητική εστία.
Οι φοιτητικές Εστίες Κνωσσού Πανεπιστημίου Κρήτης δεν ανήκουν στη διαχειριστική ευθύνη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ωστόσο ήδη ο κος Δ.Ζέρβας με κλιμάκιο του οργανισμού και άλλους εμπλεκόμενους φορείς, συμμετέχουν ενεργά στην παροχή βοήθειας και στήριξης προς τους φοιτητές που επλήγησαν.
Στόχος τους είναι η άμεση στέγαση των φοιτητών και η αποκατάσταση των καταστροφών στις πανεπιστημιακές εστίες, προκειμένου να συνδράμουν με κάθε τρόπο τόσο στο έργο του ΥΠΠΕΘ, όσο και των πρυτανικών αρχών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ποιοι οδηγούν τα «ΑΟ» αυτοκίνητα στην Ελλάδα - Τι σημαίνουν οι μυστηριώδεις πινακίδες
Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ