Thumbnail
 Απαλλαγή καθηκόντων

 «Απαλλαγή καθηκόντων Διευθυντή Γυμνασίου της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας»

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του Ν. 1566/1985 «Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

2. Τις διατάξεις του Ν. 3848/2010 «Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού – καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

3. Τις διατάξεις του άρθρου 16 του .Δ. 1/2003 1/τ.Α /03-01-2003) «Σύνθεση, συγκρότηση και λειτουργία των υπηρεσιακών συμβουλίων …».

4. Την υπ’ αριθ. .353.1/324/105657/Δ1/08-10-2002 1340/τ.Β’/16-10-2002) Υπουργική Απόφαση « αθορισμός των ειδικότερων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων των προϊσταμένων των περιφερειακών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ...», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

5. Την υπ’ αριθ. .350.2/1/32958/ 3/27-02-2018 ΑΔΑ: 6 414653 Σ-7 Ν) Υπουργική Απόφαση «Τοποθέτηση εριφερειακών Διευθυντών κπαίδευσης»

Δείτε το έγγραφο αναλυτικά ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μεθ
Τρίκαλα: Νεότερα για την υγεία του φοιτητή που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηνιγγίτιδα
Ο 19χρονος φοιτητής του ΑΠΘ είχε επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πάσχα, όταν παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα
Τρίκαλα: Νεότερα για την υγεία του φοιτητή που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηνιγγίτιδα