Πορεία διαμαρτυρίας έκαναν σήμερα το πρωί μαθητές όλων των γυμνασίων και λυκείων της Πρέβεζας εν όψη της επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας και θρησκευμάτων κ. Κώστα Τζαβάρα.
Δεκάδες μαθητές από το 1ο, 2ο, 3ο, και 4ο, γυμνάσιο Πρέβεζας και 1ο και 2ο Λύκειο καθώς και από το Τεχνικό Λύκειο συγκεντρώθηκαν γύρω στις 10 στον χώρο του πυροβολικού και από εκεί ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας με κατεύθυνση προς τα γραφεία της Αρχαιολογίας, όπου θα έφθανε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων κ. Κώστας Τζαβάρας.
Φτάνοντας στην Αρχαιολογία, οι μαθητές μέσω της συντονιστικής τους επιτροπής έγραψαν τα αιτήματά τους προκειμένου να τα μεταφέρουν στον υπουργό την επόμενη ώρα που θα έφτανε στο σημείο. Βέβαια δεν έλειψαν και μερικά, μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία δημιούργησαν μια μικρή ένταση η οποία όμως δεν πήρε διαστάσεις αφού οι μαθητές έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα.
Πηγή: pamepreveza.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom