Εκπαίδευση 0

ΕΛΜΕ Μαγνησίας: Καταγγελία για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης

Νομού Μαγνησίας

Αντωνοπούλου 66 Βόλος, T.K. 382 21

Τηλέφωνα: 24210)20483 (Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00) & 6936)584278

Fax: 24210)20483

e-mail: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.elme-mag.gr

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αρ. Πρωτ. 136

Προς

·        Σχολεία και Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας

·        MME

Θέμα: « Καταγγελία της στυγερής δολοφονίας από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής»

Οι καθηγητές της Μαγνησίας καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο την στυγερή δολοφονία ενός συνανθρώπου μας από τη συμμορίτικη ομάδα των ναζιστών και του δράστη που ομολογεί ότι είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας θεωρεί ότι σ’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα οδήγησε η αντίληψη του μίσους, η ναζιστικής αντίληψη  που εκτρέφει και προωθεί το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Η ειδεχθής αυτή δολοφονία είναι μέρος της εγκληματικής δράσης αυτού το μορφώματος και έχει στόχο να τρομοκρατήσει  τους πολίτες αυτής της χώρας στο ήδη βεβαρυμμένο κλίμα ανέχειας, ανασφάλειας και κατήφειας που τους σαρώνει.

Το σάπιο σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα που γέννησαν και θρέφουν τη Χρυσή Αυγή φροντίζουν με την πολύμορφη στήριξή τους να ενισχύουν τη θρασύτητά της, για να επιτίθεται σε όσους αντιδρούν, αντιστέκονται, αγωνίζονται.

 Ο λαός μας, με πρώτους τους εκπαιδευτικούς, έχει τη δύναμη να σταματήσει τη ναζιστική αυτή δράση. Όλοι οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι μισθοσυντήρητοι, τα σωματεία, οι μαζικοί φορείς σ ολόκληρη τη χώρα, μπορούν και οφείλουν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους ναζιστές και να προστατεύσουν πρώτα-πρώτα τη νεολαία μας από το δηλητήριο και τη δράση τους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση