Αφορμή στάθηκε η πρόταση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο.
«Πως θα ζήσει ο άλλος με 586 ευρώ;», ρώτησε ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε : «σε προκαλώ για να μην είσαι ψεύτης από τον επόμενο μήνα...να κρατήσεις 586 ευρώ και τα άλλα να τα μοιράσεις. Αν δε το κάνεις είσαι ένας φαρισαίος υποκριτής. Εγώ ψέματα για να πάρω ψηφαλάκια δεν λέω».
«Είσαι ξεφτίλας! Είσαι ένας ξεφτιλισμένος», του ανταπάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης. «Είσαι καραγκιόζης τελείωσε. Πας αλλού την κουβέντα. Σε ρωτάω άλλο. Βλάκα ε βλάκα!», του φώναξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επαναλαμβάνοντας «κοροϊδεύουμε τον κόσμο».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποχώρησε από το στούντιο. Στη συνέχεια ο Π. Χαϊκάλης ζήτησε «συγγνώμη» γιατί όπως είπε «παραφέρθηκε» αλλά δεν αντέχει να βλέπει τον κόσμο να υποφέρει.
ΕΘΝΟΣ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom