Σύμβουλοι της συγκυβέρνησης διορίστηκαν η Deutshe Bank και η Morgan Stanley, που θα πάρουν προμήθεια 11,7 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση «μη ολοκλήρωσης της επαναγοράς»θα πάρουν 700.000 ευρώ, όση είναι και η μηνιαία προμήθεια για το νομικό σύμβουλο, την εταιρεία CGSH.
Η «απόσυρση» των ομολόγων θα γίνει στο εύρος 30,2% - 32,2% επί της ονομαστικής αξίας, για ομόλογα λήξης 24 Φλεβάρη 2042, μέχρι 38,1% - 40,1% για τα ομόλογα λήξης 24 Φλεβάρη 2023, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ). Οσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πάρουν εξαμηνιαίους τίτλους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), οι οποίοι θα εκδοθούν αποκλειστικά γι' αυτό το πρόγραμμα.
Οι όροι του προγράμματος αναμενόταν να παρουσιαστούν χτες στο Γιούρογκρουπ από τονΓ. Στουρνάρα. Η ονομαστική αξία των ομολόγων που κατέχουν οι ιδιώτες (μετά το «κούρεμα» του Μάρτη) υπολογίζεται στα 62 δισ. ευρώ.
Στα 47.000.000 ευρώ ανέρχονται ως τώρα οι δαπάνες για τις «χρυσές αμοιβές» των διεθνών οίκων και των τραπεζών
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ