Θυελλώδεις άνεμοι: Απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο – Πώς εκτελούνται τα δρομολόγια από τον Πειραιά

Πολιτική 0

Χάρης Δούκας : «Η Βασιλίσσης Όλγας παραμένει κλειστή εδώ και 5 χρόνια -Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;»

Ο δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο δήμαρχος Αθηναίων ζητά σε έντονο τόνο να απαντηθεί το πότε θα παραδοθεί η Β. Όλγας στους πολίτες, καλώντας τα αρμόδια Υπουργεία και τους άλλους φορείς να απαντήσουν το συντομότερο δυνατό

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, εξέδωσε ανακοίνωση με αιχμηρή κριτική προς την «Ανάπλαση Δημόσιων Χώρων Α.Ε.», ζητώντας να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα παραδοθεί η Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας στους πολίτες.

Στην τοποθέτησή του επισημαίνει ότι η λεωφόρος παραμένει κλειστή εδώ και πέντε χρόνια, με κόστος που αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση επιβαρύνει άδικα τους κατοίκους της πόλης.

Παράλληλα, καλεί τα αρμόδια υπουργεία και τους εμπλεκόμενους φορείς να απαντήσουν άμεσα στις προτάσεις του Δήμου, υπογραμμίζοντας ότι η αναμονή έχει φτάσει «ως εδώ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χάρη Δούκα:

«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί η Β. Όλγας στους πολίτες;

Παρά τη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ανάπλαση Δημοσίων Χώρων Α.Ε.» σχετικά με τα έργα στη Βασιλίσσης Όλγας, το κεντρικό αυτό ερώτημα παραμένει αναπάντητο.

Η Λεωφόρος συνεχίζει να παραμένει κλειστή εδώ και 5 χρόνια με κόστος σχεδόν 6 εκ. ευρώ για μισό χιλιόμετρο, όπως παραδέχεται και η ίδια η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει. Ως εδώ!

Μην ταλαιπωρείτε άλλο τους πολίτες!

Υ.Γ. Τα αρμόδια Υπουργεία και οι υπόλοιποι φορείς οφείλουν να απαντήσουν το συντομότερο δυνατό στις προτάσεις μας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με βάση την απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου ήδη από τον περασμένο Αύγουστο».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ατελείωτες ουρές στα αστυνομικά τμήματα: Λήγει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου η προθεσμία για τις παλαιές ταυτότητες

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική