ονεδ
Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης πρώην Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, όπως οι Κώστας Δέρβος, Χρήστος Κουρούσης και Γιάννης Κουλιζάκος, ενώ σημαντικές δηλώσεις πραγματοποίησαν κυβερνητικά στελέχη όπως οι Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Μαρινάκης και Στέλιος Κονταδάκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που πραγματοποιήθηκε υπό το σύνθημα «Η δική μας στιγμή». Η δεύτερη ημέρα επικεντρώθηκε στις θεματικές ενότητες «Όλη η Ελλάδα ένας τόπος – οι μειώσεις φόρων ως μοχλός περιφερειακής ανάπτυξης» και «Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη νέα εποχή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης», ενώ η τρίτη ημέρα ξεκίνησε με τη θεματική ενότητα για την Τεχνητή Νοημοσύνη και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι πολιτικών νεολαιών, διεθνών οργανισμών, καθώς και μέλη της κυβέρνησης, όπως ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Η τρίτη ημέρα περιλάμβανε δράσεις ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, προβάλλοντας τη σημασία της προστασίας και φροντίδας των αδέσποτων, ενώ ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση των συμπερασμάτων του Συνεδρίου. Παράλληλα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και των εκπροσώπων της στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης πρώην Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, όπως οι Κώστας Δέρβος, Χρήστος Κουρούσης και Γιάννης Κουλιζάκος, ενώ σημαντικές δηλώσεις πραγματοποίησαν κυβερνητικά στελέχη όπως οι Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Μαρινάκης και Στέλιος Κονταδάκης. Τα μηνύματα των ομιλητών εστίασαν στη νεολαία ως κινητήρια δύναμη, στις επιτυχίες της κυβέρνησης για τους νέους, όπως η μηδενική φορολόγηση για τους κάτω των 25 ετών και μειωμένη για τους κάτω των 30, καθώς και στη σημασία της συμμετοχής των νέων στη διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας.

Το συνέδριο κατέστησε σαφές ότι η ΟΝΝΕΔ συνεχίζει να αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Νέας Δημοκρατίας, ενισχύοντας την ενεργή συμμετοχή της νεολαίας σε πολιτικές διαδικασίες και την ανάδειξη νέων στελεχών για την επόμενη γενιά ηγεσίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τάκης Πολίτης
«Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας»: Καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο πλευρό του Τάκη Πολίτη
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στηρίζει τον πανεπιστημιακό και τους ακτιβιστές για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
«Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας»: Καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο πλευρό του Τάκη Πολίτη
efka_opeka_dypa
Νοέμβριος 2025: Τα πέντε επιδόματα που «σώζουν» την τσέπη σας – Πώς θα τα πάρετε
Οδηγός επιδομάτων 2025: Ο Νοέμβριος φέρνει σημαντικές οικονομικές ενισχύσεις - Τι πρέπει να γνωρίζετε για αιτήσεις και προθεσμίες
Νοέμβριος 2025: Τα πέντε επιδόματα που «σώζουν» την τσέπη σας – Πώς θα τα πάρετε