Δημοσκόπηση
Πρώτη η ΝΔ με 25,8%, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 17,4% - Πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,8%

Διαφορά 8,4 μονάδων μεταξύ της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας GPO.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, στο ερώτημα «Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν αύριο είχαμε βουλευτικές εκλογές», το 25,8% απάντησε Ν.Δ. και το 17,4% ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθούν ΚΚΕ (7,9%) και Ελληνική Λύση (7,7%), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ «βυθίζεται» στην 5η θέση με ποσοστό 5,8%.

Η Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου έπεται με 5,3%, ενώ ποσοστά που υπερβαίνουν το 3% λαμβάνουν Πλεύση Ελευθερίας (3,4%) και Νίκη (3,2%).

Το ΜέΡΑ25 λαμβάνει 1,7%, ενώ η Νέα Αριστερά 1,5%.

Ως προς το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, Κίνημα Δημοκρατίας, λαμβάνει ποσοστό 1,5% (αυθόρμητες απαντήσεις).

Οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 12,9%.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στη Ν.Δ. με τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, το 46,3% τη χαρακτήρισε δικαιολογημένη, ενώ το 35% εξέφρασε τη διαφωνία του.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στο σχολείο
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων
Μαθητές γνωρίζουν την ιστορία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από βιωματικές και ψηφιακές δραστηριότητες
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων