Άδωνις Γεωργιάδης
«Αν ο Κασσελάκης διαγράψει την Λινού, είναι προφανές ότι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι είναι ο Πολάκης»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ, απομακρύνοντας τον «προβολέα» από τις κυβερνητικές αστοχίες.

«Εμένα η Αθηνά Λινού δεν είναι φίλη μου, αλλά πολιτική αντίπαλος, ωστόσο αυτή τη στιγμή με όλα όσα συμβαίνουν καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Αυτό συμβαίνει διότι ο ΣΥΡΙΖΑ λούζεται τον πολακισμό και καλά να πάθει» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμησή του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει χάσει τον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα είναι πρόεδρος για πολύ ακόμα στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι «από την ώρα που διέγραψε τον Παύλο Πολάκη, ο κ. Κασσελάκης τού λέει πόσο πολύ τον αγαπάει. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πλησίαζαν τον Πολάκη και τον χάϊδευαν».

«Αν ο Κασσελάκης διαγράψει την Λινού, είναι προφανές ότι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι είναι ο Πολάκης. Αν όμως ο Κασσελάκης διαγράψει τον Πολάκη, τότε ο δεύτερος θα λέει ότι έπεσε θύμα συγκάλυψης της διαφθοράς. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Γιατί έγιναν όλα αυτά; Γιατί ο κ. Κασσελάκης δεν ήταν ποτέ ικανός για αρχηγός» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ως προς την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η πραγματικότητα λέει πως απορροφήσαμε 1% για την Πολιτική Προστασία με 87% συμβασιοποίηση. Τι σημαίνει αυτό; Από τη στιγμή που αρχίζεις να παραλαμβάνεις όσα έχεις παραγγείλει – επειδή μόλις τα παραλαμβάνεις πληρώνεις- η απορρόφηση μπορεί να πάει από το 1 έως το 87. Έχουν γίνει οι παραγγελίες όλων όσων εξήγγειλε χθες ο κ. Κασσελάκης και έχουν ενταχθεί ήδη στο πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi 2.jpg
Από την αξιολόγηση στα «εκπαιδευτικοδικεία»: Η υπόθεση της Τρίπολης και η 30ή Ιανουαρίου
Η απεργία δεν διώκεται: Τι σημαίνουν τα πειθαρχικά στην Τρίπολη για όλη την εκπαίδευση
Από την αξιολόγηση στα «εκπαιδευτικοδικεία»: Η υπόθεση της Τρίπολης και η 30ή Ιανουαρίου