Στέφανος Κασσελάκης
«Το marketing της αριστείας και του μάνατζερ Μητσοτάκη έχει καταρρεύσει»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δημοσίευσε βίντεο στα social media αναφερόμενος στο «τι θα κάνουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση», για τις πυρκαγιές και την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, ενώ εξαπέλυσε “πυρά” για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην περίπτωση της φωτιάς στην Αττική.

Μεταξύ άλλων μάλιστα στο βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «το σόου του Μητσοτάκη να παριστάνει τον Τομ Κρουζ δεν «έκοψε εισιτήρια».

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Οι πολίτες που φταίνε οι ίδιοι για τη φωτιά στο σπίτι τους.

Οι «λίγοι πληγέντες».

Η κλιματική κρίση που είναι… εγχώρια.

Οι «πρωτόγνωρες κηλιδώσεις» και οι «φωτιές WUI».

Το marketing της αριστείας και του μάνατζερ Μητσοτάκη έχει καταρρεύσει.

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί με συγχαίρετε για τις δράσεις μας στο πεδίο και αναγνωρίζετε την αντιπολίτευση που κάνουμε, αλλά με ρωτάτε, «εσείς τι θα κάνατε διαφορετικά;».

Σας παρουσιάζω λοιπόν τι θα κάνουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση. Και δεσμεύομαι ότι στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ελληνικό κράτος θα στέκεται επιτέλους δίπλα στους πολίτες του.

  1. Δημιουργία Ανεξάρτητης Εθνικής Αρχής Πολιτικής Προστασίας, για να ξεφύγει επιτέλους η πολιτική προστασία από την κομματοκρατία.
  2. Κάλυψη 3.500 κενών θέσεων στην πυροσβεστική με προτεραιότητα στους εποχικούς πυροσβέστες. Δημιουργία ειδικού κλάδου δασοπυροσβεστών.
  3. Νέα, καινούρια, καλύτερα οχήματα. Παραγγελία νέων Λέοπαρντ.
  4. Σύσταση Διαρκούς Επιτροπής Αποκατάστασης όπου θα εκπροσωπούνται με αποστολή την άμεση κατάρτιση συγκεκριμένου, ειδικού, σχεδίου αποκατάστασης της εκάστοτε πληγείσας περιοχής.
  5. Άμεση αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της Πρώτης Αρωγής».
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες: Κοινά τμήματα, άνισες αφετηρίες - Όταν το ίδιο πτυχίο διεκδικείται με διαφορετικά «μέτρα»
Πανελλήνιες Εξετάσεις: Γιατί όλο και περισσότεροι υποψήφιοι στρέφονται στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο;
Πανελλήνιες: Κοινά τμήματα, άνισες αφετηρίες - Όταν το ίδιο πτυχίο διεκδικείται με διαφορετικά «μέτρα»
aeroplano
Τι κρύβεται πίσω από τη λέξη "γοργόνα": Η μυστική γλώσσα των πληρωμάτων
Πέρα όμως από τους επίσημους κανονισμούς και τη διεθνώς καθιερωμένη ορολογία, υπάρχει και μια λιγότερο γνωστή πλευρά: ένας ανεπίσημος κώδικας που...
Τι κρύβεται πίσω από τη λέξη "γοργόνα": Η μυστική γλώσσα των πληρωμάτων
εκπαιδευτικοί, συντάξεις
Μισθοδοσία Εκπαιδευτικών: Ποια μέρα της εβδομάδας θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους και πως διαμορφώνονται οι αποδοχές από 1η Ιουνίου
Τι αλλάζει στους μισθούς των εκπαιδευτικών από 1η Ιουνίου 2026 – Αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα
Μισθοδοσία Εκπαιδευτικών: Ποια μέρα της εβδομάδας θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους και πως διαμορφώνονται οι αποδοχές από 1η Ιουνίου