Καθηγητής στο Χάρβαρντ ο Κώστας Μπακογιάννης
Βαλίτσες για τις ΗΠΑ ετοιμάζει ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων

Νέα καριέρα με την ιδιότητα του καθηγητή πανεπιστημίου αποκτάει ο Κώστας Μπακογιάννης. Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Αθηνών ξεκινάει ως καθηγητής στο Χάρβαρντ.

Το πανεπιστημιακό ίδρυμα αναφέρει ότι, «το study group του Κώστα Μπακογιάννη θα μελετά πώς θέματα εθνικού επιπέδου µπορεί να γίνουν προβλήματα τοπικού επιπέδου και θα εξετάζει την έννοια της διαχείρισης κρίσεων από κάτω προς τα πάνω».

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα του πρώην Δημάρχου, θα πρέπει να δίνουν το παρών κάθε Τετάρτη απόγευμα, 16:30 -17:30 ώρα Βοστώνης, ενώ η σχολή του Πανεπιστημίου που θα κάνει δια ζώσης μαθήματα είναι αυτή της Δημόσιας Διοίκησης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια, και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου έπαιξε ρόλο και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία του στην πολιτική.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαθητές σε κινητοποίηση για τα Τέμπη
Μαθητές: Κλειστά σχολεία, καταλήψεις και συλλαλητήριο στις 28/2 για τα Τέμπη
Διήμερο με κλειστά σχολεία, καταλήψεις και μαθητικό συλλαλητήριο στις 26 Φεβρουαρίου για τα 3 χρόνια από τα Τέμπη
Μαθητές: Κλειστά σχολεία, καταλήψεις και συλλαλητήριο στις 28/2 για τα Τέμπη
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Ζαχαράκη για Εθνικό Απολυτήριο: «Χωρίς αιφνιδιασμούς η νέα αρχιτεκτονική του Λυκείου»
Το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη στα social media για τον Εθνικό Διάλογο
Ζαχαράκη για Εθνικό Απολυτήριο: «Χωρίς αιφνιδιασμούς η νέα αρχιτεκτονική του Λυκείου»