Αντώνης Κοτσακάς
«H κρίση του προέδρου του κόμματος πως κάποιος είναι εκτός της γραμμής είναι αξιολογική»

Για τις αναγγελίες διαγραφών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Κοτσακάς.

Ο Αντώνης Κοτσακάς δήλωσε στο Action24 ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας απολογείται μόνο στο Συνέδριο και προσέθεσε ότι αν πρόκειται να επιβληθεί αυστηρή ποινή γνωμοδοτεί το όργανο στο οποίο ανήκει ο καταγγελλόμενος.

Σε αυτό το πλαίσιο, επεσήμανε πως η «κρίση του προέδρου του κόμματος πως κάποιος είναι εκτός της γραμμής είναι αξιολογική και δεν δεσμεύει κανέναν».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα