Πολιτική

Θ. Πλεύρης: «Θα πήγαινα πολύ ευχαρίστως δικηγόρος υπεράσπισης» του οδηγού του γερανού

πλευρης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Αν δεν ήμουν υπουργός και μπορούσα να ασκώ το επάγγελμά μου ως δικηγόρος θα αναλάμβανα πολύ ευχαρίστως»

Με αφορμή το περιστατικό που έγινε με τον αστυνομικό που οδηγούσε τον γερανό της ΕΛ.ΑΣ, πέφτοντας πάνω σε διαδηλωτές, μίλησε ο Θάνος Πλεύρης.

Μάλιστα, ανέφερε ότι «εάν δεν ήταν υπουργός Υγείας και ασκούσε το επάγγελμά του θα αναλάμβανε πολύ ευχαρίστως την υπεράσπιση του αστυνομικού».

Ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε στο Blue Sky: «Εγώ βλέπω μια εικόνα που αν τυχόν ακινητοποιούταν το όχημα θα κινδύνευε άμεσα η σωματική ακεραιότητα του αστυνομικού»

«Προφανώς δεν ξέρω τι λέει η εκπαίδευση σ' αυτούς τους όρους, αλλά αυτοί που πήγαιναν να κλείσουν με κάδους θα έκαιγαν το όχημα και θα λίντσαραν τον αστυνομικό».

Με αυτές του, τις δηλώσεις υιοθέτησε πλήρως την εκδοχή του Στράτου Μαυροειδάκου, ο οποίος δεν βρήκε τίποτα παράνομο στη στάση του συναδέλφου του που έπεσε σκόπιμα σε ομάδα ατόμων που μετακινούσε κάδο απορριμμάτων.

«Υπό αυτή την έννοια επειδή το λέτε και εμένα μ' αρέσει να απαντώ ευθέως, αν δεν ήμουν υπουργός και μπορούσα να ασκώ το επάγγελμά μου ως δικηγόρος θα αναλάμβανα πολύ ευχαρίστως».

«Θα πήγαινα δικηγόρος υπεράσπισης του συγκεκριμένου αστυνομικού» ξεκαθάρισε.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική