Σήμερα (09/02) θα βγει στο φως η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, που ενδεχομένως να περιέχει συνταρακτικές αποκαλύψεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, πρόκειται για μία πολυσέλιδη διαθήκη, περίπου 25 σελίδων, στις οποίες αποτυπώνονται οι τελευταίες σκέψεις του Άκη Τσοχατζόπουλου.
«Έχει αρκετά θέματα που θα επηρεάσουν και θα προκαλέσουν μεγάλες συζητήσεις. Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος», δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής.
Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται να κατονομάζει και να «φωτογραφίζει» πρόσωπα.
Επίσης, συνοδεύεται από ένα μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και επιστολές που είχε ανταλλάξει ο εκλιπών, ενώ μέσα από τη διαθήκη καταγγέλλονται αρκετά αδικήματα, τόσο οικονομικά όσο και ποινικά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Alfavita Newsroom