Πέθανε η Μαίρη Λίντα – Σίγησε μια σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού

Πολιτική 0

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ, ΚΙΝΑΛ: Θέλουν να επιβάλουν «ομερτά» στους μάρτυρες της Novartis

ΣΥΡΙΖΑ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Εξεταστική Προανακριτική Επιτροπή

«Χθες έπεσαν οι μάσκες της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και του καθοδηγητή του κ. Σαμαρά.  Μετά την αποκάλυψη  ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσε ότι θέλει να καταθέσει σύμφωνα  με όσα προβλέπει ο νόμος, την τήρηση του οποίου ζήτησε ξεκάθαρα χθες από την Προανακριτική  ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, από την ΝΔ διαρρέεται ότι "δεν διαπραγματεύονται". 

Για να τελειώνουμε με τα ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει από την πρώτη στιγμή να εξεταστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες για να πέσει άπλετο φως στο σκάνδαλο Novartis . 

Αντίθετα, ΝΔ και ΚΙΝ.ΑΛ. δεν θέλουν να εξεταστούν. Το μόνο που θέλουν είναι να αποκαλυφθούν τα στοιχεία τους για να τρομοκρατήσουν και να επιβάλλουν σιωπή στους προστατευόμενους μάρτυρες, για να συσκοτίσουν το σκάνδαλο Novartis. 

Τόσο αυτοί όσο και όσοι αναπαράγουν τις διαρροές τους μέρες τώρα, κάνουν πως δεν ακούν όσα οι υπεύθυνες Αρχές της χώρας τούς λένε. Αγνόησαν το έγγραφο της ΕΛΑΣ που αναφέρει τον νόμιμο τρόπο εξέτασης των μαρτύρων, αγνόησαν ακόμα και τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που τους επανέλαβε χθες ακριβώς τα ίδια. Θέλουν να ρίξουν σκοτάδι στο σκάνδαλο Novartis και δεν τους ενδιαφέρει αν θα καταλύσουν το κράτος Δικαίου. Δεν θα τους περάσει».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική