Thumbnail
Ανακοίνωση της Έφης Αχτσιόγλου

«Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της ΝΔ που αναρτήθηκε στη διαβούλευση επιβεβαιώνει τη στρατηγική της επιλογή για επιβάρυνση των πολλών προς όφελος ελαχίστων», αναφέρει σε δήλωσή της η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Συμπληρώνει ότι «Αντί να γίνει ένα βήμα μπροστά στην κοινωνική ασφάλιση, με το νομοσχέδιο γίνονται δυο βήματα πίσω.

Εννιά στους δέκα ελεύθερους επαγγελματίες επιβαρύνονται σημαντικά στις εισφορές τους για να ελαφρυνθεί πολύ ένας στους δέκα. Εννιά στους δέκα συνταξιούχους χάνουν σημαντικό εισόδημα για να ενισχυθεί επιλεγμένα ένας στους δέκα. Δημιουργείται δε ένα σαφές ευνοϊκό πλαίσιο κινήτρων για στροφή στην ιδιωτική ασφάλιση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρύτανης ΓΠΑ Σπύρος Κίντζιος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Τα συμπεράσματα της Ημερίδας «Πώς διαμορφώνεται η τιμή στην αλυσίδα του τροφίμου - Προτάσεις για Δίκαιη Τιμή»
Πρύτανης Σπύρος Κίντζιος: «Χρειαζόμαστε σοβαρή επένδυση σε εργαστήρια ελέγχου – Η ιχνηλασιμότητα δεν μόνο θέμα ετικέτας»
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Τα συμπεράσματα της Ημερίδας «Πώς διαμορφώνεται η τιμή στην αλυσίδα του τροφίμου - Προτάσεις για Δίκαιη Τιμή»
Διαγωνισμός
ΕΚΔΔΑ: Τον Μάιο ο γραπτός διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης
Το χρονοδιάγραμμα του 32ου εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
ΕΚΔΔΑ: Τον Μάιο ο γραπτός διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης
Φοίβος Τσικλιάς
Φοίβος Τσικλιάς: «Δεν υπάρχει πλαίσιο προστασίας του εκπαιδευτικού από επιθετικές συμπεριφορές»
Σκληρή παρέμβαση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου
Φοίβος Τσικλιάς: «Δεν υπάρχει πλαίσιο προστασίας του εκπαιδευτικού από επιθετικές συμπεριφορές»