«Ο Βενιζέλος είναι ένα πολύ σημαντικό πολιτικό μέγεθος», δήλωσε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.
Κληθείς να σχολιάσει τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επισήμανε ότι «ο πολιτικός πολιτισμός της Νέας Δημοκρατίας μας απαγορεύει να εμπλεκόμαστε στα εσωτερικά άλλων κομμάτων».
«Αυτό είναι ζητήματα του Κινήματος Αλλαγής» και «οποιαδήποτε κουβέντα έλεγα θα ήταν εισπήδηση», πρόσθεσε.
Στο ερώτημα αν θα στήριζε η Ν.Δ. τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προεδρία της Δημοκρατίας ο Αδ. Γεωργιάδης απάντησε ότι: «είναι εξαιρετικά άκομψο ενώ έχουμε πρόεδρο Δημοκρατίας, τον κ. Παυλόπουλο και έχει μπροστά άλλους 6-7 μήνες θητείας, να γίνει μια τέτοια συζήτηση δημόσια, άρα δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση..»
«Έχουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν είναι της παρούσης αυτή η συζήτηση», συμπλήρωσε.
Πάντως σχολιάζοντας τις εξελίξεις είπε ότι: «Ο Βενιζέλος είναι ένα πολύ σημαντικό πολιτικό μέγεθος. Έχω υπάρξει υπουργός σε κυβέρνηση που ήταν αντιπρόεδρος. Έχω καλή συνεργασία μαζί του. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ