Thumbnail
Υπό όρους

Εκτός φυλακής είναι από σήμερα η σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου, με διάταξη της ανακρίτριας Διαφοράς, Ηλιάννας Ζαμανίκα.

Η κ. Κουράκου, που κρίθηκε προφυλακιστέα μαζί με τον σύζυγό της τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που τους καταλογίζουν οι ανακριτικές αρχές, βρίσκεται εκτός φυλακής μετά την αποδοχή από την ανακρίτρια της αίτησης αποφυλάκισης που υπέβαλε.

Η κ. Ζαμανίκα έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης με περιοριστικούς όρους, δηλαδή, την επιβολή χρηματικής εγγύησης 150.000 ευρώ, τα οποία η κ. Κουράκου πρέπει να καταβάλει έως τις 20 Απριλίου, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Ο δικηγόρος της συζύγου του πρώην υπουργού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε πως «η ανακρίτρια συνεκτίμησε το γεγονός ότι η κ. Κουράκου συναίνεσε στην άρση του τραπεζικού της απορρήτου σε όλο τον πλανήτη και έδωσε πληρεξουσιότητα για να ελεγχθούν οι καταθέσεις της σε όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου. Με τον τρόπο αυτό βοηθά να απαντηθούν τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχει ήδη αποστείλει η ανακρίτρια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 28/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλεκτρολογοι
Τεχνητή Νοημοσύνη: Ευκαιρία για υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και μαραγκούς – Και με καλά εισοδήματα
Η ανάπτυξη κέντρων δεδομένων δημιουργεί νέο κύμα επαγγελματικών ευκαιριών για τεχνικούς χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο, σύμφωνα με κορυφαίους CEOs
Τεχνητή Νοημοσύνη: Ευκαιρία για υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και μαραγκούς – Και με καλά εισοδήματα