Υπάρχει «κενό στα δεξιά και συνασπισμός στο κέντρο» δηλώνει ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος ανακοίνωσε συμμαχία για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.
«Δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι», υποστηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ σημειώνει ότι «η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη».
«Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος, ο Κρανιδιώτης και η αφεντιά μου», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη συνεργασία και ζήτησε να γίνουν δημοσκοπήσεις τον Φεβρουάριο, «για να δούμε που πάμε».
Όπως ο ίδιος θεωρεί , το ποσοστό της συνεργασίας, «χωρίς το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι περίπου στο 12%».
Τέλος, είπε πως «αν η δημοσκόπηση δίνει Φαήλο ή Βελόπουλο», για τη θέση του ηγέτη, «θα κάνουμε όλοι πίσω».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom