Πολιτική 0

Μητσοτάκης: Κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας η κυβέρνηση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο αίτημά του για άμεση προσφυγή στις κάλπες επέμεινε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, καταλογίζοντάς του πως δεν ήρε την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση όταν τον Ιούλιο η Ν.Δ. κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την άκρως προβληματική, όπως τη χαρακτήρισε, Συμφωνία των Πρεσπών.

Από την Κορινθία και τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε «έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας με ένα ετερόκλητο δίδυμο το οποίο το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν λίγες μήνες ακόμα στις καρέκλες της εξουσίας».

«Όσο παρατείνεται αυτή η άτυπη προεκλογική περίοδος και όσο η χώρα είναι εγκλωβισμένη στις αντιφάσεις των κυβερνητικών εταίρων, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνεται στα εθνικά θέματα», δήλωσε και επανέλαβε πως όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται», με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές αν η κυβέρνηση μπορούσε να βάλει κάποιους από τους πολιτικούς της αντιπάλους στη φυλακή. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται» έγραψε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ν.Δ. σε ανάρτησή του.

«Οι επόμενες εκλογές δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την οικονομία, αλλά και με την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο κ. Πολάκης είχε πει την Κυριακή: «Θα κερδίσουμε, αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία, δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ' αυτή τη χώρα».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική