Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: «Πολύ σύντομα» ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο

Πολιτική 0

Λεβέντης: Σχέδιο «αποστασίας» σε βάρος της Ένωσης Κεντρώων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρει

Σχέδιο αποστασίας σε βάρος της Ένωσης Κεντρώων κατήγγειλε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντένα, με αφορμή τη δήλωση του Αριστείδη Φωκά ότι πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί.

«Σχέδιο ανωμαλίας είναι σε εξέλιξη» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογραμμίζοντας παράλληλα «εγώ θα κάνω το παν να κρατηθεί η [κοινοβουλευτική] ομάδα» και «αφήνω την Ένωση Κεντρώων στα χεριά του λαού και ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης, που της έδωσε 7%».

Συμπλήρωσε πως «είναι το μόνο κόμμα που παρουσιάζει στις δημοσκοπήσεις κάποια αντοχή» και σε αυτό απέδωσε το ότι «άρχισε να φεύγει ένας-ένας, διότι πιστεύω είναι κύμα αποστασίας», ενώ σημείωσε «εγώ δεν έβαλα ανθρώπους με ιστορία».

Ερωτηθείς γιατί συμβαίνει αυτό, ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι «ο χώρος του Κέντρου είναι η πολύφερνη νύφη».

Υπενθυμίζεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων βρίσκεται σε οριακό σημείο, καθώς αν υλοποιηθούν δύο αποχωρήσεις βουλευτών, το κόμμα δεν θα εκπροσωπείται συνολικά στη Βουλή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δωρεάν 4 σεμινάρια για εκπαιδευτικούς με στήριξη της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική