Ποιος είναι ο νέος Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γιώργος Κρικρής
Με εμπειρία την εργασία του στο Υπουργείο Παιδείας και την πολυετή θητεία στον δήμο της Νέας Σμύρνης, ο Γιώργος Κρικρής γίνεται Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Υπ Ψηφιακής Πολιτικής.

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης αναλαμβάνει ο Γιώργος Κρικρής μετά την υπουργοποίηση του Λευτέρη Κρέτσου

Ο Γιώργος Κρικρής αν και 29 χρονών, έχει ήδη μια πλούσια εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και έντονη κοινωνική δράση καθώς  από τον Μάρτιο του 2017 έως σήμερα διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Δήμο Νεάς Σμύρνης. Το 2010 μετά από εκλογή, γίνεται ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα!

Επί της θητείας του ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, εφαρμόστηκαν ψηφιακά προηγμένες μέθοδοι διασύνδεσης και ενημέρωσης των πολιτών για διάφορα ζητήματα όπως για παράδειγμα αυτά της καθαριότητας, ενώ ο Δήμος της Νέας Σμύρνης πρωτοπόρησε πανευρωπαϊκά στην περιβαλλοντική Εκπαίδευση και στην Ανακύκλωση με την  ενεργή συμμετοχή των κατοίκων του δήμου, των σχολείων και των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Αποτελεί έναν από τους εμπνευστές της Πρότυπης Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για την ενίσχυση της συμμετοχικότητας των νέων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο νέος Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας , ο οποίος έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει επίσης μεγάλη πείρα σε ζητήματα εκπαίδευσης και παιδείας καθώς εργάστηκε στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ως στενός συνεργάτης του πρώην υφυπουργού Παιδείας και πρώην Πρύτανη του ΕΚΠΑ, Θεοδόση Πελεγρίνη.

σχετικά άρθρα