Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Χρυσή Αυγή

Την παραπομπή των οκτώ αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο εδώλιο μαζί με τους κατηγορούμενους ως μέλη της ΧΑ, ζήτησε ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Κώστας Παπαδάκης, καθώς, όπως είπε, όχι μόνο δεν απέτρεψαν το έγκλημα, αλλά με την παρουσία τους συνήργησαν στη δράση των χρυσαυγιτών που κυνήγησαν τον Παύλο Φύσσα.

Ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τις καθυστερήσεις στην ακροαματική διαδικασία, ενώ ζήτησε την παραπομπή των αστυνομικών της ΔΙΑΣ που ήταν εκεί, μαζί με τους κατηγορούμενους ως μέλη της ΧΑ.

Την εκτίμηση ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο του 2019, εξέφρασε στον News 24/7 στους 88,6 ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Κώστας Παπαδάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Τις σημαντικές καθυστερήσεις στην ακροαματική διαδικασία απέδωσε ο κ. Παπαδάκης στο γεγονός ότι η δίκη διεξάγεται κάποιες μέρες στο Εφετείο και κάποιες στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ καταλόγισε ευθύνη στην κυβέρνηση, καθώς διατηρεί νόμο της εποχής Σημίτη, αποτρέποντας έτσι τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης.

Για το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε στη δίκη και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των οκτώ αστυνομικών της ΔΙΑΣ, ότι δεν μπορούσαν να αποτρέψουν τη δολοφονία του μουσικού, ο κ. Παπαδάκης ζήτησε την παραπομπή τους στο εδώλιο μαζί με τους κατηγορούμενους ως μέλη της ΧΑ, καθώς, όπως είπε, όχι μόνο δεν απέτρεψαν το έγκλημα, αλλά με την παρουσία τους συνήργησαν στη δράση των χρυσαυγιτών που κυνήγησαν τον Παύλο Φύσσα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανακαίνιση σπιτιού από μάστορα
Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Πώς θα πάρετε επιδότηση 36.000 ευρώ για παλιό σπίτι
Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 95% για παλιά σπίτια, πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για τα 36.000 ευρώ
Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Πώς θα πάρετε επιδότηση 36.000 ευρώ για παλιό σπίτι
Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πανελλαδικές: «Κανένα αποτέλεσμα δεν μετράει την αξία σας»
«Μέχρι 30 Ιουνίου η λειτουργία της γραμμής ψυχολογικής στήριξης» - Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τις πανελλαδικές εξετάσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πανελλαδικές: «Κανένα αποτέλεσμα δεν μετράει την αξία σας»
μητσοτακης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Παράταση στην επιδότηση diesel, τέλος Ιουνίου το επίδομα 150 ευρώ
Κυριακάτικος απολογισμός Μητσοτάκη: Τα μηνύματα για Πανελλαδικές, ακρίβεια, Ταμείο Ανάκαμψης και η ψηφιακή μάχη με τη γραφειοκρατία
Κυριάκος Μητσοτάκης: Παράταση στην επιδότηση diesel, τέλος Ιουνίου το επίδομα 150 ευρώ
Μηχανάκι
Μοτοσυκλέτες και λεωφορειολωρίδες: Τι ισχύει σήμερα και ποιες είναι οι κυρώσεις
Οι λεωφορειολωρίδες εξακολουθούν να αποτελούν σημείο προβληματισμού για πολλούς οδηγούς μοτοσυκλετών, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή του νέου Κώδικα...
Μοτοσυκλέτες και λεωφορειολωρίδες: Τι ισχύει σήμερα και ποιες είναι οι κυρώσεις