Thumbnail
Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει και όχι να απαξιώσει το μήνυμα του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος

Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει το μήνυμα «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία», 500.000 είναι 12% σε ψήφους, δεν γίνεται να το απαξιώσει, ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το Σκοπιανό.

«Η απαξίωση του μηνύματος σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Αν δεν τους αρέσει ο αριθμός και απαξιώνουν τους πάντες ας πάνε σε δημοψήφισμα» πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμη πως «δεν θα περάσει όνομα με τον όρο Μακεδονία» και πρότεινε «οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη Βουλή και να ψηφίσουμε όχι».

Αναφερόμενος στον Μάθιου Νίμιτς είπε ότι έχει κάνει λάθη και ότι ήρθε η ώρα να φύγει. «Δεν υπάρχει καμία πίεση από την Αμερική» πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε επίσης τον κ Παπαδημούλη «πολιτικό χαφιέ» και τον κάλεσε να στείλει ενημέρωση και για το χθεσινό συλλαλητήριο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αρχαία Ελληνικά
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
«Όχι»: Από το «οὐκ» στην καθημερινή λέξη – Η συναρπαστική ετυμολογία μιας άρνησης
«Όχι»: Η λέξη που κουβαλά αιώνες ιστορίας - H συναρπαστική ετυμολογία της λέξης και οι ινδοευρωπαϊκές της ρίζες.
ψαρια
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής
Από ιχθυάλευρα μέχρι σόγια και πτηνάλευρα — τα ερωτήματα για βιωσιμότητα και ηθική πίσω από την εκτροφή ψαριών
Τι τρώνε τελικά τα ψάρια ιχθυοτροφείου; Η αθέατη πλευρά μιας «εύκολης» επιλογής