Thumbnail
Γιάννης Γκιόκας 

Να πάρει πίσω η κυβέρνηση την απαράδεκτη απόφαση επιβολής ποινής αναμορφωτικών μέτρων στους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, ζητά με ερώτηση του στη Βουλή ο Γιάννης Γκιόκας από το ΚΚΕ.

Με αφορμή την καταδίκη των μαθητών σε «κοινωνική εργασία» λόγω της συμμετοχής τους σε μαθητικές κινητοποιήσεις, ο Γιάννης Γκιόκας καλεί τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας να ενημερώσουν τη Βουλή τι μέτρα προτίθενται να λάβουν για να σταματήσει κάθε απειλή και δίωξη προς μαθητές και γονείς που συμπαραστέκονται στους αγώνες των μαθητών.

Ζητούνται ακόμη απαντήσεις για το ποια νομοθετικά μέτρα θα ληφθούν, προκειμένου να μην ποινικοποιούνται οι αγώνες των μαθητών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko astinomia perama
Αιματηρό περιστατικό στο Αγρίνιο: Ανήλικος τραυματίστηκε στο πόδι από σουγιά - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες
Τραυματισμός 16χρονου στο Αγρίνιο σε περιστατικό βίας ανηλίκων – Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες
Αιματηρό περιστατικό στο Αγρίνιο: Ανήλικος τραυματίστηκε στο πόδι από σουγιά - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες