Thumbnail
ΠΑΜΕ

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια ενόψει της αυριανής έναρξης της ΔΕΘ.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν ενάντια στη φτωχοποίηση του κόσμου, της εργασίας και των συνταξιούχων, λόγω των μνημονιακών πολιτικών.

Στο συλλαλητήριο το παρών έδωσε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γ.Γ. της Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ παραβρέθηκαν και εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Athens Ledra, που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις τους τελευταίους 5 μήνες.

Μετά τις σχετικές ομιλίες ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή με τους διαδηλωτές να παραμένουν για λίγη ώρα φωνάζοντας συνθήματα και στην συνέχεια διαλύθηκαν ησύχως.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα