Μαραθώνιος Αθήνας 2026: Οι κλειστοί δρόμοι σήμερα Κυριακή, τα έκτακτα δρομολόγια του Μετρό και οι αλλαγές στο Τραμ

Πολιτική 0

"Εθνική Ενότητα" ονομάζεται το νέο κόμμα Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ξεκίνησαν ήδη οι επαφές με φορείς και πρόσωπα

"Εθνική Ενότητα" βάφτισαν το νέο κόμμα τους οι Γιώργος Καρατζαφέρης και Τάκης Μπαλτάκος. Μάλιστα το λογότυπο του κόμματος  θα θυμίζει το παλιό λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας με τον πυρσό.

Στην παρουσίαση που πραγματοποίησαν  ανέφεραν ότι ο νέος πολιτικός φορέας θα έχει σαφή δεξιά, πατριωτικά και ευρωσκεπτικιστικά χαρακτηριστικά, ενώ φιλοδοξεί να καλύψει το κενό ανάμεσα στη Ν.Δ και τη Χρυσή Αυγή.

Από τον πολιτικό κόσμο παρευρέθηκαν μόνο πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, όπως οι κ. Αϊβαλιώτης, Αποστολάτος και Γεωργίου.

Στα ίδια πλαίσια, Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν άμεσα επαφέςς για την προσχώρηση – συνεργασία φορέων, κινήσεων και προσωπικοτήτων με το νέο κόμμα.

Διαρροές που ήθελαν "ηχηρά" ονόματα της Δεξιάς να προσχωρούν στο νέο κόμμα (ενδεικτικά αναφέρονται οι Φαήλος Κρανιδιώτης, Αργ. Ντινόπουλος) διαψεύσθηκαν) 

Μάλιστα, ο Ντινόπουλος ανέφερε: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό φορέα. Η σημερινή ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος , απλώς δεν με αφορά. Υπηρέτησα και θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την Νέα Δημοκρατία».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική